Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Kvarner-öböl

Fekvése: a festői Moscenicka Draga központjában található, a hajókikötő közelében, kb. 50 m-re a kavicsos parttól. A közelben teniszpálya, focipálya is található.
Fekvése: minden igényt kielégítő családbarát hotel, központi elhelyezkedéssel, közvetlenül a kavicsos, lassan mélyülő strandon, a település központja kb.150 m-re található.
Fekvése: a kedvelt szálloda Opatija központjától 500 m-re található, a tengertől csupán a parti sétány választja el.
Fekvése: a szálloda a híres Lungomare sétány mellett található a Thalassoterapia egészségközpont közelében, kb. 500 m-re a központtól, közvetlenül a betonos napozóteraszos strandon.
Fekvése: a szálloda kb. 300 m távolságra található Lovran központjától, a betonos napozóteraszos strandtól csak a parti sétány választja el.
Fekvése: Crikvenica belvárosától kb. 2 km-re, a lassan mélyülő, kavicsos tengerparttól kb. 200 m távolságra található. Napernyő és napozószék térítés ellenében, kb. 3 €/nap.
Fekvése: közvetlenül a szálloda saját, kavicsos, lassan mélyülő tengerpartján, a városközpontban, szép kilátással Selcére. A strandon napernyők és nyugágyak bérelhetők, 5 €/nap/db.
Fekvése: a település kezdetén közvetlenül a tengerparti magistrale és a központba vezető út mellett található, egy főépületből és több pavilon épületből áll.
Fekvése: a szállodát csak a tengerparti út választja el a sziklás, kavicsos, napozóteraszos strandtól. Crikvenica központja kb. 500 m távolságra van.
Fekvése: a Crikvenica Riviérán az üdülőkomplexummal azonos nevű félszigeten található, kb. 4 km-re Crikvenica központjától (dottó kisvonat közlekedik egész szezonban).
Fekvése: a kedvelt szálloda Selce központjában található, csak a parti út választja el a medencéktől és a kavicsos strandtól.
Fekvése: a családias hangulatú, egyszerű szálloda a kristálytiszta vizű strandtól kb. 100 m-re, a központtól kb. 300 m-re található.
A szállodát 1930-ban építették, 2017-ben teljesen felújították. Néhány lépésre fekszik a strandtól, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik Krk szigetére. A városközpont 800 m-re található.
Az Elements Camping Selce azokra a természeti elemekre összpontosít, amelyek a Crikvenica Riviérát évtizedek óta a természet szerelmeseinek kedvelt célpontjává tették.