Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Rólunk

A Grand Tours Utazási Iroda osztrák - magyar tulajdonú magáncég, és 1992.01.01-től szervez utazásokat magánszemélyek, vállalatok, intézmények, baráti társaságok, egyesületek, sportkörök részére a világ minden tájára.
 
Cégnév: Grand Tours 
Fő tevékenység: utazásszervezés
Székhely / Főiroda: 7621 Pécs, Király u. 15. Tel.: +36 72 213-996
Fiókirodák:
1. 9022 Győr, Szent István Út 35. Tel.: +36 96 523-050
2. 9700 Szombathely, Király u. 35. Tel-: +36 94 510-480

ÜGYELETI TELEFONSZÁM: +36 20 942-3050
Alapítás: 1991. május 20.
Utazási iroda működésének kezdete: 1992. 01.01.
Ügyvezető: Müller Ági
MKEH regisztrációs szám: R-0462/92/99 Cégjegyzékszám: Bm-i Cégbíróság: 02-09-060395
Bankkapcsolat: Raiffeisen Bank Zrt. 
         BIC: UBRTHUHB
Forint IBAN: HU27-12072552-01812011-00100003
Euro IBAN:  HU06-12072552-01812011-00200000
 
Vagyoni biztosíték: készpénzben letétbe helyezve a cég számlavezető bankjánál a Raiffeisen Bank Zrt. -nél.
 
Cégünk megalakulása óta a magyarországi utazási piac egyik tőkeerős, megbízható utaztatója, magas színvonalú, teljes körű szolgáltatás csomagjaival, minőségi termékeivel, gazdag, változatos, egyedülálló kínálatával az idegenforgalom összes szegmensében, egyéni- és csoportos utasai, valamint vállalati ügyfelei számára. Cégünk az elmúlt 25 esztendőben mindvégig igyekezett megfelelni a hazai és nemzetközi idegenforgalmi piac igényeinek, szem előtt tartván a minőségi szolgáltatást, valamint a naprakész versenyképességet úgy a kereslet, mint a kínálat tekintetében egyaránt. Az iroda teljes körű idegenforgalmi szolgáltatási palettája, a minőség iránti elkötelezettsége és a szakértelem ötvözésének köszönhetően, jelentős törzsutas körrel, és egyre növekvő ügyfélkörrel büszkélkedhet. Az utaztatás bonyolult, naponta változó világában a tapasztalt, nagy gyakorlattal rendelkező, több nyelven beszélő munkatársak kipróbált és bevált megoldásokat ajánlanak utasainknak, magyar és nemzetközi foglalási rendszerek igénybevételével.
Cégünk rugalmas hozzáállása a garancia arra, hogy az eltérő, néha különösnek tűnő kívánalmak ellenére is, minden ügyfelünk részére személyre szabott, az elvárásainak leginkább megfelelő ajánlatot készítünk. Munkánk sikerességének és fontosságának bizonyítéka és mércéje a sok elégedett, minden évben visszatérő törzsutasunk, illetve közel 200 partneriroda, aki ajánlatainkat hosszú évek óta foglalja töretlenül saját utasai részére. Értékesítő partnereink száma folyamatosan változik, szívesen bővítjük azokkal az utazási irodákkal, akik a tisztességes utaztatásról vallott elveinkkel azonosulni tudnak.
 
Kollégáink a világ bármely táján és városában tudnak szállást foglalni, autót bérelni, hajóutat, repülőjegyet, körutazásokat, városlátogatásokat, egyedi kaland-, és felfedező túrákat, üdüléseket foglalni, továbbá on-line kapcsolatban állnak a nagy szállodaláncokkal, önálló szállodákkal, hazai és nemzetközi touroperátori foglalási rendszerekkel és partnerirodákkal. 
Értékesítő munkánk és forgalmunk alapján kiemelt partnerei vagyunk a TUI, FTI, GRUBER REISEN nemzetközi utazásszervező cégeknek, melyek útjait direkt on-line értékesítési rendszerrel foglaljuk irodáinkban, és gyakorlatilag bármely más külföldi utazásszervező programjára (kevés kivétellel) tudunk foglalást készíteni.
Megalakulásunk óta minden évben önálló nyári- és téli exkluzív katalógusban jelentetjük meg ajánlatainkat.
Irodánk tulajdonosai és kollégái hosszú évek óta elkötelezett hívei a téli sportoknak. Téli sí-, sport- és üdülési ajánlatainkkal, egy különleges utazási ágazat aktív és jelentős résztvevőivé váltunk, ezzel növelve és megerősítve, - mint speciális területtel foglalkozó touroperator- helyünket a magyar utazási piacon. Kiemelkedő Ausztriába irányuló értékesítésünknek köszönhetően tagjai vagyunk az Österreich Werbung, azaz Osztrák Idegenforgalmi Képviselet Top Ausztria Klubjának, melybe összesen csak közel 30 utazási iroda nyert tagfelvételt forgalmi adatok alapján.
Nyári üdülőbusz járatunkkal sok száz utas részére tesszük elérhetővé kényelmesen utazva a horvátországi Kvarner Öblöt és Krk szigetet.
A naponta folyamatosan frissülő www.grand-tours.hu honlapunkon az érdeklődők megtekinthetik az aktuális ajánlatokat, akciókat, last minute böngészőben kereshetnek, katalógusokat és hírlevelet rendelhetnek meg, valamint sok-sok hasznos információhoz juthatnak az egyes úti célokról. 
Törzsutasaink hűségét a törzsutas kedvezmény rendszerünkkel honoráljuk, mely keretében jelentős kedvezmények, egyedi akciók, foglalási prioritások érvényesítésre van módjuk. 
 
Meggyőződésünk, hogy az emberek - az érthető árérzékenységen túlmenően - egyre inkább a megbízhatóság mércéjével választanak utazási irodát, utazást. Ehhez elengedhetetlenül fontos számukra a döntéshozásnál a mai, modern elképesztően gyors, mindenki számára elérhető technika mellett, kollégáink személyes utazási tapasztalata, véleménye, tanácsa, válasza a kiválasztott uticéllal kapcsolatosan felmerülő kérdésekre, kétségekre, azaz közvetlen kapcsolat egy saját utazási tanácsadóval, aki ismeri utasai utazási szokásait, elvárásait és így segíteni tud válaszaival, tanácsaival, információival a döntésben.
 
Szeretettel várjuk érdeklődését személyesen vagy telefonon, e-mailen!
 
Legyen az utasunk, legyen a partnerünk!
Amennyiben, mint utas már kipróbált minket, kérjen tőlünk ajánlatot céges, vállalati, egyesületi programjai, rendezvénye, meetingje, hazai és külföldi helyszíneken való  megszervezéséhez valamint , repülős üzleti utazásaira is. Megtiszteltetésnek vennénk, ha ajánlatot küldhetnék Önnek erre is és biztosak vagyunk benne, hogy ajánlatunk tetszeni fog ! Ha még nem utazott velünk, mielőbb tegyen próbát velünk várjuk !