Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Foglalás menete

Foglalással kapcsolatos tudnivalók
 
Weboldalunkon áttekintheti irodánk és a legnagyobb, legnépszerűbb magyarországi és nemzetközi utazási irodák ajánlatainak nagy részét. 
 
Szeretettel várjuk jelentkezését:
 • online,
 • személyesen irodánkban,
 • e-mailben,
 • telefonon.
A foglalás menete:
 1. Megrendelése megérkezése után ellenőrizzük a szabad helyeket és a beérkezéstől számított legfeljebb egy munkanapon belül írásban visszaigazoljuk Önnek az utazást vagy felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon.
 2. A visszaigazolás e-mailben történik, mely tartalmazza a megrendelt szolgáltatás pontos árát, időpontját, és minden az utazással kapcsolatos fontos információt.
 3. A visszaigazolást követően a foglalás az előleg befizetésével, az aláírt utazási szerződés és a kitöltött áfa nyilatkozat megküldésével véglegesedik.
 4. Az előleg az indulástól számított 30 napon túl a teljes összeg 40%-a , az indulástól számított 30 napon belül a teljes részvételi díj.
  A visszaigazoláson a fizetési határidőkről és fizetendő részletekről pontos információt talál.
A részvételi díjat fizetheti:
 • személyesen az irodában,
 • banki átutalással,
 • vagy bármely Raiffeisen Bank Zrt. bankfiókban közvetlenül a számlánkra való befizetéssel.
Bankszámlaszámunk:
Raiffeisen Bank Zrt.
BIC: UBRTHUHB
Forint IBAN: HU27-12072552-01812011-00100003
 
Az EUR-ban feltüntetett részvételi díjak fizethetők Ft-ban és EUR-ban is. Forintban történő fizetés esetén a fent megadott bankszámlaszámra kérjük a részvételi díjat átutalni vagy befizetni. Ebben az esetben irodánk a fizetés napján érvényes RAIFFEISEN napi valuta eladási árfolyamán számítja át a részvételi díjat Ft-ra.
 
EUR-ban történő fizetés esetén bankszámlaszámunk: 
Raiffeisen Bank Zrt.
BIC: UBRTHUHB
Euro IBAN:  HU06-12072552-01812011-00200000
 
Amennyiben a részvételi díjat EUR-ban átutalással kívánja kiegyenlíteni, bankunk 4 € kezelési költséget számít fel utalásonként, mely összeggel a fizetendő részvételi díj megemelkedik.
 
Az utalás megérkezése után véglegesítjük a foglalást, a foglalás véglegesítéséről, a részvételi díj megérkezéséről értesítést küldünk mellékelve a befizetésről kiállított számlát.
Amennyiben a megrendelt szolgáltatást csak lekérésre tudjuk foglalni (nem rendelkezünk saját kapacitásokkal az adott objektumban, vagy a partnerünk által ajánlott szolgáltatás csak lekérésre foglalható) erről a foglaláskor tájékoztatjuk utasainkat. A lekérés azt jelenti, hogy a szálláshellyel minden esetben vissza kell igazoltatni a megrendelésünket. Ez esetben a lekérést szintén az előleg befizetése után tudjuk elindítani. Amennyiben az adott szálláshely visszaigazolja megrendelésünket a foglalás véglegessé válik és a későbbiekben az utazási feltételekben feltüntetett módosítási díj vagy kötbér ellenében módosítható / lemondható. Negatív visszajelzés esetén a befizetett / átutalt részvételi díjat maradéktalanul visszatérítjük utasainknak, vagy betudható az esetleges alternatív ajánlat előlegeként.
 
A teljes részvételi díj befizetését követően, az indulást megelőző egy héten belül adjuk át ill. juttatjuk el Önhöz e-mail-ben vagy postán az utazáshoz szükséges dokumentumokat.
 
Repülős / hajós utazásoknál partnertől függően az utiokmányokat vagy irodánkban veheti át vagy irodánk egyé részvételi jegyet állít ki (voucher) és induláskor a repülőtéren jut hozzá a touroperator képviselőjétől repülőjegyéhez, szállás voucheréhez stb. és a megrendelt biztosításokhoz.
 
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy úti okmányaik (útlevél, személyi igazolvány) meglétéről és annak érvényességéről minden esetben az utasnak kell gondoskodnia és felelősséget vállalnia. Jelentkezéskor minden esetben azon úti okmányban szereplő nevet kérjük megadni, melyet az adott utazáshoz használni fog. A mindenkor érvényes beutazási szabályokról a Külügyminisztérium web-oldalán tájékozódhatnak: http://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Az úti okmányok érvényességéből vagy hiányosságából, ill. név elírásból adódó károkért, utazás képtelenségért irodánk nem tud felelősséget vállalni.
 
A részvételi jegy tartalmaz minden fontos információt, menetrendet, találkozók idejét, visszautazás idejét, stb.
Kérjük, mindig figyelmesen olvassa el és ellenőrizze le az ott szereplő adatokat és információkat!
 
Örülünk, hogy utazásának kiválasztásakor minket választott.
 
Kellemes pihenést kívánunk Önnek!
 
 
Fontos:
A  Grand Tours Utazási Iroda oldalain megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A megrendelő űrlap kitöltésével és elküldésével még nem jön létre utazási szerződés.
Az utas és az utazásszervező között szerződés a foglalásra küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése után jön létre. A visszaigazolás után történő előleg fizetése minden esetben megrendelésnek minősül, a visszaigazolásban megjelöltek és az utazásszervező utazási feltételei szerint. Az utazási szerződés felmondására az utazásszervezőnek az adott útra vonatkozó utazási feltételei irányadóak. Legnagyobb gondosság és igen gyors ügyintézés esetén is előfordulhat, hogy a visszaigazolás és a fizetés közti időszak alatt a megrendelt utazásra elfogynak a szabad helyek. Ebben az esetben a Grand Tours Utazási Iroda haladéktalanul értesíti az utast a helyek beteltéről, és a fizetéssel létrejött szerződés megszűnik. A szerződés ilyen módon történő megszűnésből adódó károkért a Grand Tours Utazási Iroda nem vállal felelősségét. A szerződésnek a visszaigazolás és fizetés közti időszakban történő megszűnése esetén a Grand Tours Utazási Iroda segít újabb utat találni, vagy kezelési költség felszámolása nélkül visszafizeti az összeget. Az internetes foglalási lap alkalmas az utazási díj minden elemének tényleges számításba vételére, azonban lehetnek - arányaiban igen kismértékű - eltérések a foglalási lapon megkapott és a visszaigazoláson szereplő ár között, mindkét irányban. Amennyiben ez az eset fordul elő mindig a visszaigazoláson szereplő részvételi díj az érvényes.