Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Hotel Ad Turres** és Resort Ad Turres*** 2022 nyár

Crikvenica

2019 évben teljesen felújított ÚJ, MODERN szállodakomplexum úszmedencével

Fekvése: a település kezdetén közvetlenül a tengerparti magistrale és a központba vezető út mellett található, egy főépületből és 10 Pavilon épületből áll. Felszereltsége: a komfortos berendezésű szállodában központi recepció, bérelhető széf, központi étterem a főépületben, bár, zenés terasz van, ingyenes WIFI a komplexum egész területén. Parkolás: a hotel saját parkolójában térítésmentesen.

Sport/szórakozás: saját édesvizes medence, bowling, asztalitenisz, felnőtt és gyerek animáció a főszezonban. Strand: szikla lapos, az öblökben apró kavicsos tengerparttól, kb. 350 m-re található. Napernyő és nyugágy a standon kb. 3,-€ /nap/db. Szobák: minden szoba új berendezéssel, TU/WC-vel, LCD TV-vel, klímával, kis terasszal vagy loggiával rendelkezik. A hotelben (2DZH) és a Resort pavilon (2DZR) épületeiben is 2 és 2+1 ágyas szobák vannak szárazföldi és tenger felöli kilátással. KKB 0555 2 DZH/2 DZR

Étkezés: büféreggeli és vacsora, elő-, és utószezonban menüválasztékos vacsora. Ingyenes italfogyasztás autómatából a vacsorához. Gyermek- és pótágykedvezmény: két teljes fizetővel, egy szobában: 12 éves korig 1. gyerek ingyenes, 2. gyerek 50%, 12 kortól 20%. Egy felnőtt fizetővel egy szobában 12 éves korig 1 gyerekkel 30%, 2 gyerekkel 50% kedvezmény. Rácsos ágy: foglaláskor jelezni kell 5 €/éj. Háziállat: lekérésre csak a Resortban lehet, 15,-€/éj. Érkezési nap/min. tartózkodás: A-C szezonban 2 éj, D szezonban 3 éj, E szezonban 5 éj ennél rövidebb tartózkodás esetén rövid tartózkodási felár 30%. Egyágyas felár: 70%. Üdülőhelyi díj: felnőtt: 1,35-€ fő / éj, gyerek: 0-12 éves korig ingyenes, regisztrációs díj. 1,-35 € /fő / tartózkodása részvételi díjjal előre fizetendő. 

Árak időpontok szerint személyenként, naponta, félpanzióval, italfogyasztással

A részvételi díj az útlemondási biztosítást nem tartalmazza, foglaláskor fakultatívan megköthető!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.