Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Hotel Kastel*** 2022 nyár

Crikvenica

Fekvése: közvetlenül a szálloda saját, kavicsos, lassan mélyülő tengerpartján, a városközpontban, szép kilátással Selcére. A strandon napernyők és nyugágyak bérelhetők, 5 €/nap/db. Felszereltsége: részben felújított szálloda, melyet egy 14. századi kolostorból és kastélyból alakítottak ki. Recepció (WLAN), klimatizált, tengerre néző étterem, bár, kávézó terasz, tévészoba. Parkolás: térítés ellenében, kb. 7 €/nap.

Szobák:74 felújított fürdő/WC-s, SAT TV-s, telefonos szoba. A DZM típus a tengerre, a DZL és DZE típus a szárazföldre néz. A DZL1 és DZM1 típus 1 főre pótágyazható.  A DZM2 családi szoba 2 felnőtt és 2 12 éven aluli gyermek részére foglalható. Étkezés: reggeli, vacsora büférendszerben. Gyermek- és pótágykedvezmény:két teljes fizetővel, egy szobában: 12 éves korig 1. gyerek ingyenes, 2. gyerek 50%, 12 kortól 20%. Egy felnőtt fizetővel egy szobában 12 éves korig 1 gyerekkel 30%, 2 gyerekkel 50% kedvezmény. Rácsos ágy: foglaláskor jelezni kell kb.5 €/éj. Háziállat: nem lehetséges. Érkezési nap/min. tartózkodás: naponta A-B szezon 2, C szezon 3, és D szezon min. 5 éj, ennél rövidebb tartózkodás felára 20% húsvéti időszakra felár fizetendő.Egyágyas felár: 70% Üdülőhelyi díj: felnőtt: kb. 1,35-€ fő / éj, gyerek: 0-12 éves korig ingyenes, regisztrációs díj. 1,- € /fő / tartózkodása részvételi díjjal előre fizetendő.

 GRANDTOURS PLUSSZ
— a vacsoránál az italok ingyenesek (víz, ásványvíz, gyümölcslé, helyi bor és sör).

Árak időpontok szerint személyenként, naponta, félpanzióval

A részvételi díj az útlemondási biztosítást nem tartalmazza, foglaláskor fakultatívan megköthető!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.