Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Hotel Omorika**** és Annex*** Omorika 2022 nyár

Crikvenica

Fekvése: Crikvenica belvárosától kb. 2 km-re, a lassan mélyülő, kavicsos tengerparttól kb. 200 m távolságra található. Napernyő és napozószék térítés ellenében, kb. 3 €/nap.

Felszereltsége: Recepció, WLAN/ WIFI, bár, légkondicionált étterem, táncterasz (főszezonban.), kávézó terasszal, napozóterasz és lift van. Térítés ellenében: 4 salakos teniszpálya, minigolf, asztalitenisz, csónak. Parkolás: a hotel parkolójában ingyenesen.

Szobák: 115 tágas szobája fürdő/WC-vel, telefonnal, SAT TV-vel, klímával, WLAN/WIFI-vel rendelkezik. A DZX1 premiumszoba tengerre néz és 2 főre pótágyazható, a DZSM oldalról tengerre néző, DZX2 kétágyas szobák a parkra néznek.  AzFZM1 családi szobák 2 szobából állnak összekötő ajtó nélkül, a tenger felöli oldalon, balkonnal vagy terasszal rendelkeznek. Az Annex épületben lévő szobák 2 ágyasak, nem pótágyazhatak és a tenger felé PDZMB vagy a parkra PDZLS néznek.

Étkezés: büfé reggeli, igény esetén félpanzió, vagy teljes ellátás. Minden étkezés büférendszerben.

Gyermek- és pótágykedvezmény: két teljes fizetővel, egy szobában: 12 éves korig 1. gyerek ingyenes, 2. gyerek 50%, 12 kortól 20%. Egy felnőtt fizetővel egy szobában 12 éves korig 1 gyerekkel 30%, 2 gyerekkel 50% kedvezmény. Rácsos ágy: foglaláskor jelezni kell, kb. 5 €/éj. Háziállat: kisméretű, megengedett, foglaláskor jelezni kell, kb. 15 € /nap. Érkezési nap/min. tartózkodás: naponta A,B, C szezon  2  éj,  D szezon 3 éj  E szezon 5 éj, húsvéti időszakra felár fizetendő. Egyágyas felár: 70%. Üdülőhelyi díj: felnőtt: 1,35 € fő / éj, gyerek:12 éves korig ingyenes, és a regisztrációs díj. 1,35 € /fő / tart. részvételi díjjal előre fizetendő.

Árak időpontok szerint személyenként, naponta, félpanzióval

A részvételi díj az útlemondási biztosítást nem tartalmazza, foglaláskor fakultatívan megköthető!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.