Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Hotel Slaven**/*** 2022 nyár

Selce

Fekvése:a családias hangulatú, egyszerű szálloda a kristálytiszta vízű strandtól kb. 100 m-re, a központtól kb. 300 m-re található. Felszereltsége: 3 annex pavilonból és főépületből áll, melyben recepció, étterem (kb. 150 m-re) és bár áll a vendégek rendelkezésére. A strandon napernyők és nyugágyak térítés ellenében. Sport/szórakozás: játszótér. Térítés ellenében: különböző vízi sportok a strandon, csúszda, búváriskola a közelben. Parkolás: a hotel előtt.

Szobák:a annex/pavilonok épülete szobái (2UH típus) mindegyike felújított TU/WC-vel és balkonnal rendelkezik, a legtöbb tengerre néző és 1 fő részére pótágyazható.  A 48 főépületi szoba (2HH típus) TU/WC-vel, SAT-TV-vel és WIFI-vel felszerelt. Egyes tengerre néző balkonos szobák tágasabbak és 1 fő részére pótágyazhatóak. A parkra néző szobák balkon nélküliek és szintén 1 fő részére pótágyazhatóak. 

Étkezés: félpanzió büférendszerben, a központi étteremben. ÚJDONSÁG: vacsorához korlátlan italfogyaztás! Gyermek- és pótágykedvezmény: két teljes fizetővel egy szobában pótágyon 12 éves korig ingyenes, 12 éves kortól 20% kedvezmény. Egy felnőtt fizetővel egy szobában 12 éves korig 1 gyerekkel 30%, 2 gyerekkel 50% kedvezmény. Egyágyas felár: 70%. Rácsos ágy: 5 €/éj, foglaláskor jelezni kell. Háziállat: lekérésre, 10 €/éj. Érkezési nap/min. tartózkodás: naponta, A, B szezon 2 éj, a C szezon 3 éj, D szezon 5 éj. Üdülőhelyi díj: felnőtt 1,35 € /fő/éj, gyerek 12 éves korig ingyenes. Regisztrációs díj kb. 1,35 €/fő/ tartózkodás a részvételi díjjal együtt fizetendő.     RJK15008

Árak időpontok szerint személyenként, naponta, félpanzióval, vacsorához korlátlan italfogyasztással, euróban

A részvételi díj az útlemondási biztosítást nem tartalmazza, foglaláskor fakultatívan megköthető!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.