Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Síelés 0 Ft előleggel!

Foglalja le most SÍELÉSÉT és fizessen később + ingyenes törlés, indulás előtti 20. napig!
 

Grand Tours Téli akciónk a következő szálláshelyekre érvényes: (a szálláshelyek leírása a linkre kattintva elérhetőek)

 

Foglalás 0 Ft-tal!
Foglalás időszaka: 2020.12.31.-ig.
Érvényes a március 30.-ig történő utazásokra, a fent megjelölt szálláshelyekre.


A megrendelésekről a megszokott módon visszaigazolást küldünk, de az előleget ráér indulás előtti 20. napig kifizetni! A hátralék fizetése legkésőbb indulás előtt 7 nappal történik!

Amennyiben az indulás előtti 20. napig nem történik meg az előleg befizetés, a foglalást automatikusan töröljük! Amennyiben a hátralék összege indulás előtti 7. napig nem kerül megfizetésre, a foglalás automatikusan törlésre kerül és az előleg összege nem kerül visszatérítésre!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Értékesítő munkánk és forgalmunk alapján kiemelt partnerei vagyunk a TUI, MONDIAL REISEN nemzetközi utazásszervező cégeknek, melyek útjait direkt on-line értékesítési rendszerrel foglaljuk irodáinkban.

Partnereink akciói, melyek irodánknál foglalhatóak:

  • Ha 2020.12.31.-ig lefoglalja szállását a téli szezonra (2020.11.01.-2021.04.01.), indulás előtt 7. napig ingyen lemondhatja. Az akció a következő szálláshelyekre vonatkoznak: ide kattintva megtekintheti őket.
  • Ha 2020.10.26.-11.30. között lefoglalja szállását a téli szezonra (2020.12.15.-2021.03.21.), indulás előtt 21. napig ingyen átfoglalhatja vagy lemondhatja. Az akció a következő szálláshelyekre vonatkoznak, melyek irodánknál foglalhatóak: ide kattintva megtekintheti őket.

Ajánlatok miatt keresse kollégáinkat!