Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

KULMHOF APARTMANHÁZ*** 2022/23

Tauplitz
Tauplitz a Salzkammerguti hegyvidék délkeleti részén található, mely hazai és nemzetközi válogatott síelők kedvelt edzőhelye. A téli sportcentrum tiszta és ködmentes levegője miatt igen kedvelt a téli sportot űzők körében.Tauplitz település központjából ülőlifttel jutunk fel a decembertől áprilisig hóbiztos területre, ahol 16 sífelvonó, síiskola és jól karbantartott pályarendszer biztosítja a gondtalan síelést. A síelésen túl 60 km gyalogtúra útvonal, jégpálya, szánkópálya, lovasszánozás és a 6 km-re lévő Bad Mitterndorfban a Griming Therme élmény-és termálfürdő várja a vendégeket.

INGYENES USZODA ÉS SZAUNA HASZNÁLATTAL!

IRODÁNKBAN KEDVEZMÉNYES SÍBÉRLET VÁSÁROLHATÓ!

Fekvése: Tauplitz település déli peremén, gyönyörű kilátással a völgyre és a Grimming-hegy vonulataira. A falu központja és a sífelvonók, boltok, éttermek 300-500 m-re, sífutópálya 200 m-re található. Felszereltsége: a 2-5 emeletes apartmanház 3 épületszárnyból áll, a folyosókról összekötő ajtókon keresztül lehet eljutni egyik szárnyból a másikba. A ház alagsorában feszített víztükrű úszómedence, wellness részleg: szauna, pihenőrész, szolárium, valamint mosókonyha és sítároló áll a vendégek rendelkezésére. Az apartmanok nagy többsége felújított, modern, komfortos berendezéssel bír. TV, mikrohullámú sütő és filteres kávéfőző található minden apartmanban. Az apartmanok berendezése a tulajdonosok egyéni ízlése szerinti, így minden lakás más stílust képvisel.  A házban lévő apartmanok déli (napos, szélvédett terasszal és gyönyörű panorámával a Grimming-hegyre) vagy északi fekvésűek (parkolóra néző terasszal). Méretük szerint 2-4 fős egy légteres stúdió apartmanok, illetve 4-8 fős 2-3 légteres apartmanok. Parkolás: ingyenesen a ház saját parkolójában. Sport/szórakozás: a ház feszített víztükrű medencéje és a szauna pihenőrésszel minden nap 07.00-19.00-ig áll a házban lakók rendelkezésére. Sífutás a völgyben és Tauplitzalmon is lehetséges. Szánkózás, jégtekézés, szervezett fáklyás esti túrák és további programokra jelentkezés a helyszínen.

Félpanzió lehetőség: a Hotel Tauplitzerhofban lehetőség van félpanziós étkezésre. 29 EUR/fő/nap, 13 éves korig 30% kedvezmény, 3 éves kor alatt ingyenes. 

SÍVONATTAL -  KÉNYELMESEN!
A teljes síszezonban a Kulmhof apartmanház - faluközpont - sípálya között a síbérlet felmutatásával ingyenes sívonat áll egész nap vendégeink rendelkezésére, így a síelés már a háztól indul!

Az apartmanok leírása:
Egy légteres: északi stúdióapartman. 
Kb. 30- 32 m, 2-3-4 fő elhelyezésére alkalmas: lakó-hólószoba 2-3-4 fő részére alvási lehetőséggel, főző- és étkezősarok, fürdőszoba: mosdóval, káddal vagy tusolóval és WC-vel, kis előtér, terasz.     AST 0701 AÉ

Déli stúdióapartman. Megegyezik az északi apartman leírásával, csak a ház déli oldalára nyílik, terasz gyönyörű kilátással a Grimming-hegyre. Kb. 30-32 m2AST 0701 AD

Két légteres: déli apartman. 3-4 fő elhelyezésére alkalmas. Lakó-hálószoba 2 fő részére alvási lehetőséggel (kihúzhatós ágy), főző és étkezősarokkal, 2 főre hálószoba, fürdőszoba: mosdóval, káddal vagy tusolóval és WC-vel. Kb. 42 m2.   AST 0701 BD

Három légteres: északi apartman. kb. 60-66 m2 . 4-5-6-7-8 fő elhelyezésére alkalmas. Lakó-hálószoba 2 fő részére alvási lehetőséggel, főző és étkezősarokkal, 2 hálószoba 2-3 fő részére alvási lehtőséggel, fürdőszoba: mosdóval, káddal vagy tusolóval és WC-vel, kis előszoba. Ennél a típusnál egyes apartmanok a ház felső emeletein találhatók, így a lakás egy kétszintes maisonette: földszinetn: lakó-hálószoba 1-2 fő részére alvási lehetőséggel, főző és étkezősarokkal, fürdőszoba: mosdóval, káddal, vagy tusolóval, WC-vel, emeleti részén egy 1-2 ágyas szoba, egy nagyszoba 2-3 fő részére alvási lehetőséggel, fürdőszoba: mosdóval, WC-vel.    AST 0701 CÉ

Három légteres: déli apartman. Kb. 60-66 m2. Megegyezik az északi apartman leírásával, csak a ház déli oldalára nyílik a terasz, gyönyörű kilátássa gyönyörű kilátással a Grimmingre.   AST0701 CD

Helyszínen fizetendő: az üdülőhelyi díj 2,50 € / fő / éj (kb. 1.000 HUF)* 15 éves kor felett, végtakarítás 50, 60, 70 € / lakás / tartózkodás (kb. 18.000 HUF)*. Áram-, fűtés-, vízköltség 9,00 - 10,00 - 11,00 € / lakás / éj (kb. 3.600 - 4.400 HUF)* típustól függően. Pótágy: térítés ellenében egyes apartmanokban lehetséges 5,-€ / fő / éj (kb. 2.000 HUF)Háziállat: nem lehetséges. Vinni kell: ágyneműhuzatot, konyharuhát, törölközőt vagy a helyszínen bérlehető ágynemű kb. 15 € /garnitúra (kb. 6.000 HUF)*, törölköző 2,50 € /db (kb. 1.000 HUF)*, konyharuha 2 € / db (kb. 800 HUF)*, előre jelezni kell. Érkezési nap/min. tartózkodás: 12.04.-12.22., 01.02.-01.28. és 03.04.-04.11. között min. 3 ill. 4 éj szombati érkezéssel vagy elutazással, különben szombatonként min. 7 éj. Rövid tartózkodás felár 3-4 éjszakás tartózkodás esetén 10%.

Árak időpontok szerint naponta, apartmanonként, önellátással.

A részvételi díj az útlemondási biztosítást nem tartalmazza, foglaláskor fakultatívan megköthető!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.