Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

HINTERFELDWEG APARTMANOK 2019 / 2020

SAALBACH-HINTERGLEMM


Fekvése: az apartman komplexum a település központjától 800 m-re található és 7 épületegyüttesből áll (Thalgau, Monika, Lungau, Pinzgau, Flachgau, Tennengau és Pongau). A Zwölferkogel sífelvonó pár perces sétára van a házaktól, délutánonként egészen a házakig le lehet síelni. Felszerelése: a lakások a tulajdonosok egyéni ízlése szerinti berendezésűek és mindegyikhez balkon vagy terasz tartozik, valamint a konyhában elektromos tűzhely, hűtő, a nappaliban tv áll a vendégek rendelkezésére. Parkolás: a közös parkolóban lakásonként 1 autó részére biztosított parkoló. Egyéb: élelmiszerboltok, éttermek, bárok, sportboltok a település központjában. Érdemes esténként a település élményfürdőjét felkeresni.

1 légteres stúdióapartman: előszoba, lakó-hálószoba 2-4 fő részére alvási lehetőséggel (részint emeletes ággyal) főzőfülkével, fürdőszoba TU/WC-vel, kis balkon vagy terasz kb. 36 m2.   A4
1 légteres hálófülkés apartman: lakó-hálószoba 2 fő részére alvási lehetőséggel, leválasztott hálófülke 2 fő részére alvási lehetőséggel (részint emeletes ágy), főzőfülke, fürdőszoba TU/WC-vel, kis balkon vagy terasz kb. 36-40 m2.   B4
1 légteres hálófülkés apartman: megegyezik a fenti leírással,csak a lakó-hálószobában alvási lehetőség 3 fő részére. B5

Az ár tartalmazza: bérleti díjat-, áram- víz-, és fűtési költséget. A helyszínen fizetendő: a végtakarítás (40-50 € kb. 17.000 HUF)* az üdülőhelyi díjat 2 €/fő/éj (kb. 680 HUF)*, kaució 100 €/ apartman (kb. 34.000 HUF)*. Rácsos ágy: 15 €/tartózkodás (kb. 5.250 HUF)*, foglaláskor jelezni kell. Pótágy: előzetes lekérésre 15 € /tartózkodás (kb. 5.250 HUF)*. Háziállat: megengedett, előre jelezni kell 15 €/tartózkodás (kb. 5.250 HUF)*. Vinni kell: ágyneműhuzatot, törölközőt, konyharuhát. Érkezési nap/ min. tartózkodás:  szombatonként, min. 7 éj.  11.30.-12.21. között naponta min. 4 éj,  Ünnepi időszak: 12.21.-01.04.  min. 7 éj.

GRAND TOURS PLUSZ
7=6 kedvezmény: 7 éjszakát üdül és 6 éjszakát fizet 03.07.-03.14. közötti időpontban.
6=5 kedvezmény: 6 éjszakát üdül és 5 éjszakát fizet 03.14.-04.04. közötti időpontokban.
5=4 kedvezmény: 5 éjszakát üdül és 4 éjszakát fizet 03.14.-04.04. közötti időpontokban.

SKI OPENING!
2019.11.30. - 12.21. között apartmanban önellátással. Szezonnyító síbérletárak, programok, sí és snowboard tezstek, open air koncertek! 5 nap / 4 éjszaka  már 95 €/fő (kb. 32.300 HUF)* ártól

Árak időpontok szerint naponta, apartmanonként, önellátással

A részvételi díj az útlemondási biztosítást nem tartalmazza, foglaláskor fakultatívan megköthető!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.