Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Buszos üdülés az Adrián 1 hetes 2022 nyár

Nyári buszos üdülőprogram Horvátországba a Kvarner-öbölbe 8 nap / 7 éjszakára
2022 nyár

2022 nyár

8 nap/ 7 éjszakás üdülés az Adrián! 

Foglalja le nyaralását EARLY BOOKING árakon március 15-ig! A kedvezményes árakat lásd az ártáblázatban!

Elhelyezés: a Hotel Adiatic FŐÉPÜLETI 2-3 ágyas TU/WC szobáiban
Utazás: légkondicionált luxusautóbuszal
Ellátás: félpanzió plusz: büfé reggeli és büfé vacsora a szálloda központi éttermében. A vacsorához ital autómatából üdítő, víz és kávé ingyenes fogyasztása

A részvételi díj tartalmaza: autóbusz költségét, szállást 7 éjszakára félpanzió plusz ellátással Omisalj / Hotel Adriatic Főépület szobáiban, kihelyezett magyar képviselő várja a vendégeket a helyszínen. Fakultatív kirándulási lehetőségek busszal és hajóval a környékre.

Szálláshely leírása: Horvátország / Krk-sziget / Omisalj / Hotel ADRIATC **+

A 600 ágyas üdülőkomplexum a horvát „B” szállodakategóriához tartozik és több épületből áll (Adriatic, Marina, Primorka), amelyekben vendégeink elhelyezésre kerülnek.

2022-es évben csak a Főépület-Adriatic lesz nyitva!

Főépület szobái: egyszerű berendezésűek, fürdőszoba (TU/WC) és tv-vel rendelkeznek.

Étkezés: a félpanziós ellátás svédasztalos (büfé) reggeliből és vacsorából áll. A vacsorához ital autómatából üdítő, víz és kávé ingyenes fogyasztható. Az étkezések az Adriatic főépület éttermeiben történnek.

Strand: sziklás, kavicsos adriai partszakasz. A kiépített, homokos, betonlapos strandszakasz lassan mélyülő partja gyerekek és úszni nem tudók részére is kiválóan alkalmas. 

Háziállat: 6,-EUR / éjszaka, a közösségi terekbe nem vihető.

Egyéb: parkolási lehetőség kocsival a vendégek részére épített parkolóban. A recepción éjjel-nappali portaszolgálat, telefonfülke és safe üzemel. 6 nagyon jó minőségű teniszpálya (esti világítással) térítés ellenében igénybe vehető. Továbbá gyerekek részére homokozó, pingpongasztal, minigolf és kosárlabdapálya áll rendelkezésre az aktív pihenéshez.

Egyágyas felár: 10 EUR/fő/éj.

Gyermek- és pótágykedvezmény: 
0-2 évig               ingyenes szülőkkel egy ágyban 2 ágyas szobában 2 fizető fővel 
2-6 évig               50% kedvezmény szülőkkel egy ágyban 2 ágyas szobában 2 fizető fővel 
2+1 ágyas szobában pótágyon 2-14 év 30 %, 14 év felett 10 % kedvezmény 2 fizető fővel egy szobában
1 teljes fizetővel 2 ágyas szobában 2-14 éves korig 20%, 2+1 ágyas szobában 3-14 éves korig 1 gyerek 30%, 2 . gyerek 20%

Utazás légkondícionált autóbusszal:

1. Útvonal: Pécs - Szentlőrinc - Szigetvár - Kaposvár - Nagykanizsa 

2. Útvonal: Győr - Mosonmagyaróvár - Csorna - Répcelak - Szombathely - Sárvár vagy Körmend - Zalaegerszeg -Nagykanizsa

A buszok útvonalai és típusai a jelentkezési helyek és létszámok függvényében módosulhatnak. Min. 35 fő részvételével indítjuk járatainkat.
Részletes buszos tudnivalók (útvonal részletesen, tudnivalók, stb..) itt!

A részvételi díj fizethető forintban, a Sberbank napi valutaeladási árfolyamán kerül átszámításra!

Amennyiben nem a Hotel Adriaticban szeretne megszállni, az alábbi településeken van lehetőség fel- és leszállásra a buszról: Selce, Crikvenica, Kraljevica, Omisalj, Njivice. Ezeken a telpülésken is tudunk segíteni szálláshely foglalásában, ajánlataink miatt keresse kollégáinkat! 
A buszos infókról bővebben ide kattintva tájékozódhat.

A részvételi díj az útlemondási biztosítást nem tartalmazza, foglaláskor fakultatívan megköthető!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.