Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Buszos üdülés az Adrián

Nyári buszos üdülőprogram Horvátországba a Kvarner-öbölbe 8 nap / 7 éjszakára

Kiemelt időpontok:     

2020.07.04-07.11.  8 nap / 7 éj    Részvételi díj: 341 € / fő  Depandance ép.     376 € / fő Adriatic Főépület

2020.08.08-08.15.  8 nap / 7 éj    Részvételi díj: 411 € / fő  Depandance ép.     460 € / fő Adriatic Főépület

2020.08.22-08.29.  8 nap / 7 éj    Részvételi díj: 341 € / fő  Depandance ép.     376 € / fő Adriatic Főépület 

A részvételi díj tartalmaza: autóbusz költségét, szállást 7 éjszakára félpanzió plusz ellátással Omisalj / Hotel Adriatic Depandance vagy a Főépület szobáiban, magyar idegenvezetőt az út teljes ideje alatt

1. Útvonal: Pécs-Szentlőrinc-Szigetvár-Kaposvár-Nagykanizsa - Transzfer lehetőség Pécsre Budapest-Dunaújváros-Dunaföldvár-Paks-Szekszárd-Bonyhádról 25 €/fő felár ellenében
2. Útvonal: Győr-Mosonmagyaróvár-Csorna-Répcelak-Szombathely-Sárvár vagy Körmend-Zalaegerszeg-Nagykanizsa - Transzfer lehetőség Győrbe Budapest-Tatabány-Székesfehérvárról 25 €/fő felár ellenében

Leszállási pontok Horvátországban: Selce - Crikvenica - Kraljevica - Omisalj - Njivice

A buszok útvonalai és típusai a jelentkezési helyek és létszámok függvényében módosulhatnak. Min. 35 fő részvételével indítjuk járatainkat.

Kiemelt szálláshely ajánlatunk buszos turnusainkhoz, ahol magyar kihelyezett képviselőnk várja utasainkat:
Horvátország / Krk-sziget / Omisalj / Hotel ADRIATC Depandance**

A 600 ágyas üdülőkomplexum a horvát „B” szállodakategóriához tartozik és több épületből áll (Adriatic, Marina, Primorka), amelyekben vendégeink elhelyezésre kerülnek.

Depandance épület szobái: egyszerű berendezésűek, fürdőszobásak (TU/WC) és pótágyazhatók 3 személy részére. A ZUH (Bestpreis) típus csak min. 7 éjszakára foglalható.
Főépület szobái:
egyszerű berendezésűek, fürdőszoba (TU/WC) és tv-vel rendelkeznek.

Étkezés: a félpanziós ellátás svédasztalos (büfé) reggeliből és vacsorából áll.  Teljes panzió (3 fogásos ebéd) felár ellenében kérhető 7 €/fő/alkalom. Az étkezések az Adriatic főépület éttermeiben történnek.
Strand: sziklás, kavicsos adriai partszakasz. A kiépített, homokos, betonlapos strandszakasz lassan mélyülő partja gyerekek és úszni nem tudók részére is kiválóan alkalmas.Háziállat: 6,-EUR / éjszaka, a közösségi terekbe nem vihető.
Egyéb: parkolási lehetőség kocsival a vendégek részére épített parkolóban. A recepción éjjel-nappali portaszolgálat, telefonfülke és safe üzemel. 6 nagyon jó minőségű teniszpálya (esti világítással) térítés ellenében igénybe vehető.
Továbbá gyerekek részére homokozó, pingpongasztal, minigolf és kosárlabdapálya áll rendelkezésre az aktív pihenéshez. Egyágyas felár: 30 %.

Gyermek- és pótágykedvezmény: 2 teljes fizetővel 2 ágyas szobában ágy nélkül: 0-2 éves korig ingyenes 2+1 ágyas szobában pótágyon 2-14 év: 40%,  14 év felett 10% kedvezmény.
1 teljes fizetővel 2 ágyas szobában 2-14 éves korig 30%, 2+1 ágyas szobában 3-14 éves korig 1 gyerek 40%, 2. gyerek 30% kedvezmény.

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.