Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Buszos útvonalak és információk

Kvarner-öböl és Krk-sziget

Időpontok 2020 nyár: 
1 hetes:               07.04.-07.11., 08.08.-08.15., 08.22.-08.29.
4 napos rövid:    08.05.-08.08., 08.20.-08.23., 09.02.-09.05.
5 napos rövid:    07.21.-07.25., 08.01.-08.05., 08.16.-08.20., 08.29.-09.02.,09.05.-09.09.

Pécsi vonalon felszállási pontok Magyarországon:
Pécs/              Domus parkoló
Szentlőrinc/   6-os út buszmegálló
Szigetvár/      Mol kút Kaposvári leágazásnál
Kaposvár/      Tesco parkoló
Nagykanizsa/ Vásárcsarnok és Plaza közötti parkoló
** transzfer Pécsre: Dunaújváros, Dunaföldvár, Paks, Szekszárd, Bonyhád-ról lehetséges felára 25,-€ / fő ártól, létszámtól függően

Győri vonal felszállási pontok Magyarországon:
Győr/                        Vasútállomás főbejárat előtt
Mosonmagyaróvár/ Minerva hotel parkolója
Csorna /                   Autóbusz pályaudvar Forgalmi iroda
Répcelak/                Tejpor gyár 
Szombathely/          Vasútállomás Gazdabolt előtt
Sárvár  (Vár parkoló) vagy Körmend (körforgalom ÖMV kút)
Zalaegerszeg/          Sportcsarnok
Nagykanizsa/           Vásárcsarnok és Plaza közötti parkoló
**transzfer Győrbe: Budapest, Tatabánya, Komárom-ból lehetséges: felára 25,-€ / fő ártól, étszámtól függően

Leszállási lehetőségek Horvátországban:
Selce:           központi pályaudvar
Crikvenica:  központi pályaudvar
Kraljevica autóbuszmegálló a főúton csatlakozási lehetőség Opatijai helyi járatú autóbuszra
Omisalj:       Hotel Adriaitc
Njivice:        Hotel Beli Kamik előtti parkoló


  

 • Egy úti buszjegy: 95,-€ / Fő mindegy, hogy felnőtt vagy gyerek
 • csak buszjegy rendelés más iroda szállásához vagy direkt szállásfoglalás nem irodánkon keresztül + 10,-€ / fő
 • Budapest, Tatabánya, Dunaújváros, Dunaföldvár, Paks, Szekszárd, Bonyhád- i felszállás felára + 25,-€ / fő

A buszok péntekről szombatra virradó hajnalban indulnak a pécsi, és a győri  vonalon, illetve hajnali felszállással a többi felszállási ponton

 • Indulás szombaton hajnalban Magyarországról, és visszaérkezés rákövetkező héten, szombaton a késődélutáni, esti órákban közlekedési forgalomtól függően
 • A buszokat min. 35 fős létszámmal tudjuk indítani.
 • Az útvonal az utasok jelentkezési helyétől, és létszámától függően módosulhat.
 • Az utaslétszám függvényben - hogy minden megadott időpontban el tudjuk a buszunkat indítani - előfordulhat, hogy a két útvonalat összevonjuk. Ebben az esetben a kisebb létszámú utas útvonalon transzferbuszt biztosítunk, mely minden esetben Nagykanizsán találkozik a nagy busszal, ami Horvátországba megy. Erről pontos információt a részvételi jegy megküldésével egy időben küldünk legkésőbb, de természetesen lehetőség szerint már előtte is, a foglalásoktól függően. A transzferbuszon nincs fix előre meghatározott ülésrend.
 • A felszállás pontos időpontját minden esetben a részvételi jegyen tüntetjük fel.
 • A buszokon külön hostess kísérő nincs (az út rövidsége ezt nem teszi indokolttá). Az utasok felszállítását az egyes felszállási pontokon a buszvezetők végzik.
 • A buszokban italárusítás típustól függően (üdítő, sör, ásványvíz és kávé) van. A buszok minden esetben légkondicionáltak, dönthető üléssel rendelkeznek.
 • Az utastérbe nem vihető fel olyan csomag, ami a busz rendeltetésszerű üzemeltetését, valamint a ki - és beszállási útvonalat akadályozza.
 • Horvátországban az autópályán egy pihenőt tart a busz technikai szünetnek és a dohányosoknak. A buszban a dohányzás nem megengedett.
 • Kisméretű állatszállítása saját zárt ketrecben (mely a szállítási előírásoknak megfelel) lehetséges a csomagtérben, (egyéb módon nem vihető állat) térítés ellenében.
 • Gyerekek 4 éves kortól foglalhatóak és minden esetben a szülők melletti széket gyerekáron meg kell váltani részükre.
 • Ülésrend befizetési sorrendben, a szabad helyek függvényében van.
 • Fix hely foglalása a buszon 10,-€ / fő áron lehetséges.
 • A menetidő normális esetben Pécs – Omisalj kb. 8 óra, Győr- Omisalj kb. 9,5 óra. Természetesen ez a menetidő függ a forgalomtól a felszállások gyorsaságától, a határátkeléstől és egyéb előre nem tervezett eseményektől (pl. baleset az autópályán, hídon felmerülő probléma stb.), így erre nincs ráhatásunk. Ha a busz a tervezettnél később érkezik meg, ez reklamációs alapot nem képezhet.
 • Amennyiben a buszos utasok közül van leszálló utas Crikvenicán, Selcén, úgy az autóbusz először ezen a településeken áll meg, egy központi helyen, ott teszi le a vendégeket és ezután megy át a szigetre. A Njivicei utasok először Omisaljban állnak meg, ott részükre van egy kis szünet, míg az utasok kipakolnak, és ezután viszi őket át az autóbusz Njivicébe a Hotel Beli Kamik buszparkolójába.
 • A Crikvenicán és Selcén leszálló utasoknak a leszállási ponttól a foglalt szálláshelyükig (hotel, illetve apartmanos üdülés esetében a kulcsátadó irodáig, majd onnét a szálláshelyig) egyénileg kell eljutniuk (gyalogosan vagy taxival). Ezek költségeire szintén nincs ráhatásunk, minden utasnak magának kell mérlegelnie, hogy mit, mennyiért választ. Ez nem a mi rugalmatlanságunk, hogy az utasokat nem szeretnénk a szállásukig vinni, hanem a két település felépítése (a szűk- és meredek utcák) ezt nem teszik lehetővé a nagy buszokkal.
 • Njivicén is hasonló a helyezet a Hotel Jadran és a Beli Kamik szállodákhoz el tud menni a busz, de a szűk utcácskákban a privát apartmanokhoz nem.
 • Visszaindulás napján, szombaton minden utast a megadott (részvételi jegyen szereplő) időpontban ugyanott vesz fel az autóbusz, ahol arról érkezési napon leszállt.
 • A megadott felszállási és leszállási pontra, kérjük, hogy maximális pontossággal legyenek ott (inkább 5 perccel előbb, mint 1 perccel később). A busz max 30 percet vár a késő utasokra, ha valaki addig nem érkezik meg, a busz elindul, hogy tartani tudja a többi utassal a mentidőt.
 • A buszos időpontokban minden esetben van magyar képviselőnk Omisaljban, aki a héten különböző kirándulásokat szervez a környékre.
 • A buszhely lemondásának feltételei: foglalás napja – utazás előtti 22 nap:       20,-€
                                                                                                               22-15 nap:  50%
                                                                                                               15-07 nap:  75 %
                                                                                                               07 naptól:   100%

A buszköltség részvételi díja nem tartalmazza a stornó biztosítást, így a megadott fenti, szigorúbb feltételek lépnek lemondás esetén érvénybe.

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.