Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Torre Panorama apartmanok*** 2022 nyár

Bibione - Pineda

Fekvése: Bibone-Pineda központjához közel, a strandtól kb. 250 m távolságra található. Felszereltsége: az apartmanházban lévő lakások mindegyike célszerűen berendezett,  légkondicionált, TU/WC-vel, konyhasarokkal  Sat-tv-vel,  mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, lift van az épületben. Szórakozás: az egész család hivatalos spagetti party-ra borkóstolóval (05.30. és 09.12. között, időjárásfüggő). Parkolás: apartmanonként 1 parkoló ingyenes.

4 fős apartman: két légteres, lakó-hálószoba 1-2 fő részére alvási lehetőséggel, 1 kétágyas szoba, a 4. fő részére ágy vagy a nappaliban, vagy a hálószobában. Kb. 35 m2. Max. 2 felnőtt és 2 15 év alatti gyermek részére.    Typ 2A4

6 fős apartman: három légteres, lakó-hálószoba 1 fő részére alvási lehetőséggel, 1 háromágyas és 1 emeletes ágyas szoba. Max. 4 felnőtt és 2 15 év alatti gyermek részére. Kb. 45 m2.     Typ 3A6

Az ár tartalmazza: a bérleti díjat, az áram, gáz- és vízköltséget, végtakarítást. Az apartmanokat elutazáskor tisztán kell átadni, ellenkező esetben a végtakarítás 50-60 € /apartman mérettől függően. Helyszínen fizetendő: 100 € kaució, üdülőhelyi díj max 2 € /fő/nap. Vinni kell: ágyneműhuzatot, törölközőt, vagy ágyneműhuzat bérelhető 8 € /váltás és 2 törölköző 7 € /fő/váltás. Rácsos ágy: 2 € /nap, foglaláskor jelezni kell. Háziállat: kisebb megengedett (max. 8 kg), előre jelezni. kb. 35 € /tartózkodás.    

BIBTORPI

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.