Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Torre del Sole apartmanok**** 2023 nyár

Bibione – Spiaggia

Fekvése: az apartmanház kb.150 m-re a strandtól és kb.50 m-re a központtól helyezkedik el. Felszereltsége: 38 fürdőszobás klímás apartman melyek mindegyike balkonnal, klímával, Sat-tv-vel, széffel, mikrohullámú sütővel és kávéfőzővel, mosógéppel rendelkezik.  A házban lift működik. Sport/ szórakozás: úszómedence, itt a napernyők és nyugágyak ingyenesen vehetők igénybe. Az egész család hivatalos egy spagetti partyra 05.30.-09.12. között. Parkolás: apartmanonként egy parkolóhely garázsban.

6 fős apartman: három légteres apartman, lakó-hálószoba kétszemélyes kanapéval, két kétágyas szoba, balkon. Kb. 55 m².    Typ 3A6

Az ár tartalmazza: a bérleti díjat, áram-, gáz- és vízköltséget, ágyneműhuzatot. Az apartmanokat tisztán kell elhagyni ellenkező esetben a végtakarítási díj (60 € /apartman) a kaucióból levonásra kerül. Vinni kell: törölközőt, ágyneműhuzat bérelhető a helyszínen 8 € /fő/váltás, törölköző 7 € /fő / váltás. Helyszínen fizetendő: kaució 100 € és üdülőhelyi díj max. 2 € /fő/éj. Háziállat: nem megengedett. Rácsos ágy: 2 € /nap, foglaláskor jelezni kell.     

BIBTORRI

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri!

 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.