Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Tiszaszentimrei Üdülőház

Tiszaszentimrei Üdülőház

Az üdülőház akár 2 család részére is alkalmas, nagy kerttel, medencével rendelkezik.

Felszereltség: kb. 2250 m², max. 8 fő, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, ágynemű, kandalló, TV, konyha: sütő, hűtő, kávéfőző, gáztűzhely, vízforraló, mosogatógép, padlófűtés, porszívó, 2 ventillátor, internet, kültéri tusoló, grill, berendezett terasz, kültéri medence, törölközöt vinni kell!

Helyszínen fizetendő: kaució 250 EUR, kérésre ágynemű csere 7 EUR/fő/csere, köztes takarítás 50 EUR/óra
 
Ifjúsági csoportot nem fogad!

Háziállat nem megengedett!

Parkolás: ingyenes
 
TUI Villas 1710514

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 

 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.