Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

PÜNKÖSDÖLÉS AZ ADRIÁN

Krk-sziget / Kvarner -öböl

 Horvátország / KRK sziget / Omisalj Htl ADRIATIC
Időpont: 2019.06.07.-06.10.   (4 nap / 3 éjszaka)

Elhelyezés: a Depandance** épületek2-3 ágyas TU/WC-s szobákban
Utazás:légkondicionált, luxusbusszal 
Ellátás:félpanzió plusz keretében büfé reggeli és büfé vacsora* a szálloda központi éttermében
Grand Tours Plusz:*a vacsorához ital automatából üdítő, víz, kávé ingyenesen fogyasztható!         

Részvételi díj: 48.700,- Ft / fő

1 nap. Indulás a reggeli órákban Magyarországról az Adriára, útközben Zágrábban séta a belvárosban. Érkezés a délutáni órákban a KRK szigetre Omisaljba, a szálláshely elfoglalása a szállodakomplexum Depandance épületében, majd 19,00-tól büfé vacsora a központi étteremben.

2.nap. Reggeli után egész nap pihenés a tengerparton vagy részvétel egy egész napos fakultatív kiránduláson: Utazás busszal Krk városba, a sziget egyik legősibb településére, ahol városnéző séta a középkor óta érintetlen belvárosban, majd szabadidő. Délután indulunk tovább Vrbnikbe, ahol megtekinthetjük a kicsiny, öreg óvárost, áthaladunk Európa legkeskenyebb utcácskáján, majd egy helyi termelőnél bor borkóstolón veszünk részt sonka és sajtfalatkákkal. 19,00-tól büfé vacsora a szállodakomplexum központi éttermében. Ár: 3.500,- Ft / fő + Bor és sonkakóstoló 70 Kuna /felnőtt és 50 Kuna / gyerek (14 év)

3.nap. Reggeli után egész nap pihenés a tengerparton vagy részvétel egy egész napos fakultatív kiránduláson busszal mely keretében először Rijekába utazunk, ahol gyalogos városnéző séta a belvárosban: korzó, kikötő majd Trsat-ra látogatunk, ahol a kegytemplom és várrom megtekintése, délután Opatija szépségeivel ismerkedünk korzó, botanikus kert, szabadidő kávézásra a múlt századot idéző hangulatos kávézók egyikében. Ár: 3.500,- Ft / felnőtt és 2.500 Ft / gyerek (14 év)

4.nap. Reggeli után indulás hazafelé, útközben kisebb technikai pihenőkkel. Érkezés Magyarországra a délutáni kora esti órákban.

*a fakultatív kirándulások min. 20 fő részvételével indulnak.

 A részvételi díj tartalmazza: a buszköltséget, a szállásköltséget, a félpanziós ellátást, a magyar nyelvű csoportkísérőt a kirándulás teljes ideje alatt,  és a gyalogos városnéző sétát Zágrábban.

Gyerekkedvezmény2 teljes árat fizető mellet 3-14 éves kor között pótágyon: 42.850,-Ft / fő
                                    1 teljes árat fizető mellett főágyon 14 éves korig: 44.800,-Ft / fő

Egyágyas felár: 6.000,- Ft / fő

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.

Tisztelt Érdeklődő!


Honlapunkon egyes ajánlatainknál jelenleg az árak csak euróban jelennek meg, kollégáink dolgoznak a hiba javításán.

Az aktuális forintos árakról érdeklődjön e-mailben, telefonon vagy személyesen irodáinknál.


Megértésüket köszönjük!

Tovább az oldalra >