Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Privát apartmanok Njivicén*** 2022 nyár

Njivice – Kijac

Fekvése: a tulajdonosok egyéni ízlése szerint berendezett apartmanok Njivice és Kijac településeken találhatóak, max. 2 km-re a központtól és 300-700 m-re a tengertől. Felszereltsége: a kényelmesen berendezett apartmanok nagyrészt balkonnal/terasszal rendelkeznek. Parkolás: a házakhoz tartozó telken vagy a házak előtt az utcán.

2 fős apartmanok: két légteres, hálószoba és nappali konyharésszel, TU/WC, balkonnal vagy terasszal.    TYP 2A2

4 fős apartmanok: három légteres, két hálószobával, leírása megegyezik a 2 fős apartmanok leírásával.    TYP 3B4

6 fős apartmanok: négy légteres, három hálószobával, leírása megegyezik a 2 fős apartmanok leírásával.  TYP 4C6

Az ár tartalmazza: az ágyneműhuzatot, törölközőt, fűtés-, víz-, áramköltséget, végtakarítást. Rácsos ágy: kb. 5 €/nap, foglaláskor jelezni kell. Háziállat: kb. 5 €/nap, foglaláskor jelezni kell. Helyszínen fizetendő: adminisztrációs díj kb. 4 €/tartózkodás. Igény esetén lekérésre klíma.

NJIPRIV

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.