Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

OLASZORSZÁG 2019/20

HOTEL EVALDO****
ARABBA a hotel csendes, nyugodt helyen, a Dolomitok szívében fekszik 1.600 m tengerszint feletti magasságban, a központtól kb. 200 m távolságra. Sí buszmegálló közvetlenül a ház előtt, sílift kb. 300 m távolságra.
APPARTEMENTS CESA SALIN**
CAMPITELLO a nyugodt fekvésű apartmanház a Langkofel lábánál fekszik, csupán kb. 200 m-re a település központjától.
RESIDENCE TRUNKA LUNKA***
FLEIMS-VÖLGYE / CAVALESE a ház a Cermis felvonótól kb. 100 m, a sífutópályától és a település központjától kb. 500 m, az ingyenes síbusz megállójától kb. 100 m távolságra található.
CHALET LA GOLP***
LIVIGNO az apartmanház Livigno központjában található kb. 500 m-re a legközelebbi felvonótól. Síbuszmegálló kb. 30 m-re van.
HOTEL INTERALPEN***+
LIVIGNO a szálloda a Bormio-t és Livigno-t összekötő, kisforgalmi úton, a Passo Foscagnón fekszik. Vámmentes üzletek, éttermek, bárok és éjszakai szórakozóhelyek Livignóban, kb. 6 km-re.
CLUB VALTUR PRINCIPE MARMOLADA****
MARMOLADA GLECCSER a szálloda a Dolomiti Superski sírégió közepén találathó 1.446 m-es magasságban a Marmolada kabinos felvonó mellett, síbuszmegálló kb. 30 m-re, a település központja kb. 500 m-re van.
HOTEL MADONNINA RESORT & WELLNESS ***+
MOENA a szálloda csendes, nyugodt helyen fekszik, 1.200 m tengerszint feletti magasságban, Soragha központjától kb. 400 m, Moena központjától kb. 2 km távolságra.
RESIDENCE BOÉ***
ST. CHRISTINA az apartmanház nyugodt helyen egy déli lejtőn fekszik 500 m-re a Monte Pana ülőlifttől, kb. 700 m-re a Ciampioni kabinos felvonótól, a síbusz megállója kb. 200 m-re van.
RESIDENCE VERONZA***
FLEIMS-VÖLGYE / CAVALESE az apartmanház Carano városrészben található, Cavalese-től kb. 5 km-re, a Cermis síterülettől kb. 2,5 km-re. Síbuszmegálló a ház előtt van.
HOTEL PICCOLO***+
A szálloda központi de nyugodt helyen,a Dolomitok mögött, Val di Fassa településen, 1.380 méter magasan fekszik.