Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Busszal az Adriára! / 2020 nyár

BUSZOS ÚTVONALAK ÉS INFORMÁCIÓK 2020 NYÁR
Kvarner-öböl és Krk-sziget
BUSSZAL AZ ADRIÁRA!
Nyári 8 nap / 7 éj, buszos üdülés a KRK szigeten / Omisalj / Hotel ADRIATIC
Hotel Beli Kamik*** Njivice
Fekvése: a szálloda nyugodt környezetben, a település központjától kb. 400 m távolságra található.
Hotel Jadran*** Njivice
Fekvése: a hotelt csak a parti sétány választja el a napozóteraszos strandtól. Sziklás, kavicsos strand és a település központja kb. 200 m-re fekszik.
Privát apartmanok Njivicén*** Njivice
Fekvése: a tulajdonosok egyéni ízlése szerint berendezett apartmanok Njivice és Kijac településeken találhatóak, max. 2 km-re a központtól és 300-700 m-re a tengertől.
Privát apartmanok Crikvenicán és Selcén*** Crikvenica–Riviera
Fekvése: az apartmanok nyugodt környezetben találhatók, max. 800 m-re a strandtól, 300-2000 m-re a központtól.
Hotel International** Crikvenica
Fekvése: Crikvenica abszolút központjában, a kikötőnél és a buszpályaudvar közelében a forgatagos, élettől pezsgő tengerparti sétánynál található.
Hotel Zagreb** Crikvenica
Fekvése: a kicsi, egyszerű szálloda közvetlenül Crikvenica központjában található, számos bolt, étterem, kávézó, fagyizó és butik közvetlen közelében.
Hotel Omorika**** és Annex Omorika**** Crikvenica
Fekvése: Crikvenica belvárosától kb. 2 km-re, a lassan mélyülő, kavicsos tengerparttól kb. 200 m távolságra található.
Hotel Kastel*** Crikvenica
Fekvése: közvetlenül a szálloda saját, kavicsos, lassan mélyülő tengerpartján, a városközpontban, szép kilátással Selcére.
Hotel Ad Turres*** és Resort Ad Turres*** Crikvenica
Fekvése: a település kezdetén közvetlenül a tengerparti magistrale és a központba vezető út mellett található, egy főépületből és több pavilon épületből áll.
Hotel Mediteran*** Crikvenica
Fekvése: a szállodát csak a tengerparti út választja el a sziklás, kavicsos, napozóteraszos strandtól. Crikvenica központja kb. 500 m távolságra van.
Hotel Katharina**** Selce
Fekvése: a kedvelt szálloda Selce központjában található, csak a parti út választja el a medencéktől és a kavicsos strandtól.
Hotel Slaven**/*** Selce
Fekvése: a családias hangulatú, egyszerű szálloda a kristálytiszta vízű strandtól kb. 100 m-re, a központtól kb. 300 m-re található.
Hotel Selce*** Selce
Fekvése: a barátságos, klimatizált szálloda Selce központjában, a parti sétány mellett, a kikötővel szemben található, a kavicsos strandtól 100 m-re. Szórakozási és vásárlási lehetőség 3 perces sétával elérhető.