Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

CHALET LA GOLP***

Livigno
Livigno a kitűnő, változatos  pályarendszerével igazi vonzerőt jelent. A főleg kék és piros sípályák összhossza  kb. 115 km, melyek elsősorban hobbisíelsők és kezdők számára megfelelők. aóA település mindkét oldalát 1-1 pályarendszer vesz körbe, a keleti gerincen Monte Della Neve, míg a nyugati oldalon Carosello található. A haladók és a mélyhó kedvelői a Monte Delle Neve lejtőin találják meg a kihívásokat.Livignoban már lehetőség nyílik a különleges helikopteres sízésre is. 


Fekvése: az apartmanház Livigno központjában található kb. 500 m-re a legközelebbi felvonótól. Síbuszmegálló kb. 30 m-re van. Felszereltsége: 37 jól felszerelt apartman, 4 kétszintes épületben, lift, térítés ellenében WLAN / WiFi térítés ellenében kb. 20 € / hét / apartman (kb. 6.800 HUF)*.  Parkolás: ingyenes.

4 fős apartman: két légteres, lakó- hálószoba  2 fő részére alvási lehetőséggel és egy külön kétágyas hálószoba, tusoló/WC, hajszárító, Sat-tv, konyhasarok hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, vízforralóval, terasz vagy balkon. Kb. 36-40 m2 APX2
6 fős apartman: három légteres, lakó-hálószoba 2 fő részére alvási lehetőséggel, két kétágyas hálószoba, tusoló/WC, hajszárító, Sat-tv, konyhasarok hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, terasz vagy balkon. Kb. 46-50 m2APX1

Az ár tartalmazza: bérleti díjat, az áram, víz, fűtés költséget, végtakarítást, ágyneműhuzatot, törölközőt. Helyszínen fizetendő: 150 € kaució / apartman (kb. 51.000 HUF)*, üdülőhelyi díj. Rácsos ágy: lehetséges, kb. 8 €/nap (kb. 2.720 HUF)*, foglaláskor jelezni kell. a maximális létszámot így sem szabad túllépni. Háziállat: nem megengedett. Érkezési nap / min. tartózkodás: szombaton, min. 7 éj.   BZO00503

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY!
- 5% kedvezmény 11.30-ig történő foglalás esetén 12.23.-01.06. közötti időszakra
- 10% kedvezmény 11.30-ig történő foglalás esetén 12.02.-12.23. és 01.06.-04.28.  közötti időszakra

Árak időpontok szerint apartmanonként, naponta, önellátással.

A részvételi díj útlemondási biztosítást nem tartalmaz, foglaláskor fakultatívan megköthető!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.