Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Üdülőház Leányfalun

Leányfalu

A 70 m²-es üdülőház egy 800 m²-es telken helyezkedik el. A kb. 800 m-re található termálfürdő egész évben nyitva van. 

Felszereltség: max. 5 fő, 2 hálószoba, 1 fürdőszoba, vasaló, ágynemű, radio, TV, konyha: sütő, hűtő, gázfőzőlap, kávéfőző, mikro, kenyérpirító, mosogatógép, vízforraló; fűtés részben megoldott, porszívó, ventilátor, internet, zárt udvar, fedett terasz, törölközőt vinni kell!

Hásziállat megengedett (max. 2 db): 6 EUR/nap/háziállat

Helyszínen fizetendő: kaució 100 EUR, idegenforgalmi adó, 

Ifjúsági csoportokat nem fogadnak!

Parkolás: ingyenes

TUI Villas 1710507

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.