Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Hotel Club Tihany***+

Hotel Club Tihany***+

A szálloda a festői Tihanyi félsziget csúcsán, közvetlen vízparton, 130 000 m2-en várja kedves Vendégeit a Balaton part legnagyobb konferencia (2600 fő) és szállás (1450 fő) kapacitásával, 1200m2-es wellness szigettel, számtalan gyermek- és sportprogrammal.

Szobák

  • DZS1 típusú Balatonra néző 1-2 fős szoba 
  • DZX1 típusú parkra néző 1-3 fős szoba
  • DZZ1 típusú bestprice 2-3 fős szoba
  • FZX1 típusú családis zoba
  • DZX2 típusú 2 fős szoba
  • FZX2 típusú csládi szoba

Étkezés: Félpanzió (büfé reggeli és büfé vacsora)

Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó kb. 1,8 EUR

Sportolási lehetőség: aquafitness, fitnessterem, strandfoci és röplabda, minigolf, bowling, asztalitenisz, tenisz, darts, billiárd térítés ellenében

Wellness: medencék, gyerekmedence, 25 m sportmedence, finn szauna, infraszauna, gőzfördő, masszázs térítés ellenében, kozmetika térítés ellenében, szolárium térítés ellenében, 

Felszereltség: recepció, lift, közösségi helyiség tv-vel, pénzautómata, szuvenír üzlet, fodrászat, internet a recepción ingyenes (szobákban: 5 EUR), játszóház, játszótér 

Háziállat nem megengedett

Parkolás: kb. 3,5 EUR

BUD13063

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.