Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

APPARTEMENTS CESA SALIN**

Campitello / Val di Fassa /Canazei 
Campitello -Val di Fassa - Canazei - a Dolomitokban található síterep, mely a Fassa-völgyben fekszik. A csipkézett hegyekkel körülölelt síterepen sízés közben egyedülálló panorámában lehet része az embernek. Minden tudásszintnek és igénynek megfelel, a síelés után pedig a Dòlaondes Aquaparkban vagy a Eghes Wellness központban lehet kipihenni a sportolás fáradalmait. A Fassa-völgyet kiválóan gondozott pályák, modern felvonók és optimális hóviszonyok jellemzik. Öszesen 12 völgyet köt össze 45 különböző síterülettel. 


Fekvése: a nyugodt fekvésű apartmanház a Langkofel lábánál fekszik, csupán kb. 200 m-re a település központjától. Felszereltsége: az 5 apartman mindegyike Sat-tv-vel, ingyenes W-LAN-nal, étkezővel, konyhasarokkal, gáztűzhellyel (sütővel), hűtővel, mikrohullámú sütővel és mosógéppel felszerelt. A síbusz megállója, síkölcsönző és síiskola kb. 200 m-re, sífelvonó kb. 500 -re van. Parkolás: az apartmanháznál, ingyenesen.

3 fős manzárdos apartman: két légteres apartman a melléképületben, lakó-hálószoba 1 fő részére alvási lehetőséggel, egy kétágyas szoba, TU/WC, bidé. Kb.35 m2.  93040F 3P
4 fős apartman: három légteres, konyharész étkezővel, két kétágyas szoba, 2 TU/WC, balkon. Kb. 48 m2.  93040F 4I
6 fős apartman: négy légteres, nappali konyharésszel és mosogatógéppel, 3 kétágyas szoba, 3 TU/WC, balkon. Kb. 70 m2 93040F 6T

Az ár tartalmazza: bérleti díjat, áram-, víz-, gáz- és fűtésköltséget, végtakarítást, üdülőhelyi díjat, ágyneműhuzatot, törölközőt és konyharuhát. Rácsos ágy: 2 éves korig ingyenes, a maximális létszámot csak így szabad túllépni, foglaláskor jelezni kell. Háziállat: nem megengedett. Érkezési nap/min. tartózkodás: 12.21.-03.28. között szombatonként, min. 7 éj, egyébként naopnta min. 3 éj.   93040F

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.