Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Buszos üdülés az Adrián 5 napos turnusban

Ha egy hét sok.... Buszos üdülés az Adrián 5 napos turnusokban 2024 nyár

5 nap/4 éjszakás üdülés az Adrián!

Elhelyezés: a Hotel Adriatic Főépület**+ 2 ágyas egy főre pótágyazható TU/WC-s szobáiban

Utazás: légkondicionált luxusbusszal
Ellátás: félpanzió plusz*: büfé reggeli és büfé vacsora a szálloda központi éttermében
Grand Tours Plusz  *a vacsorához italautomatából üdítő, víz és kávé ingyenes fogyasztása

1. nap:
Indulás a kora hajnali órákban Magyarországról az Adriára, útközben kisebb technikai pihenőkkel. Érkezés a kora délutáni órákban a KRK szigetre Omisaljba, a szálláshely elfoglalása a szállodakomplexum Depandance épületében, majd pihenés, strandolás a tengerparton 19,00-tól büfé vacsora a központi étteremben.

2. nap:
Reggeli után egész nap strandolás pihenés a tengerparton. Vagy részvétel egy egész napos fakultatív kiránduláson: Utazás busszal Krk városba, a sziget egyik legősibb településére, ahol városnéző sétát tartunk a középkor óta érintetlen belvárosban, majd szabadidő. Kora délután indulunk tovább Baskara, ahol festői környezetben strandolunk, és megtekinthetjük a kicsiny, öreg óvárost. (Ft/fő, vagy  €/fő). 19,00-tól büfé vacsora a szállodakomplexum központi éttermében.

3. nap:
Reggeli után egész nap strandolás pihenés a tengerparton. Vagy részvétel a félnapos fakultatív kiránduláson: Busszal átutazunk Njivicébe, ahonnan az üvegfenekű katamarán indul. A katamarán víz alatti teste hatalmas üvegablakokkal kiépített, így gyönyörűen látszik a tengerfenék, és a búvár által összeszedett tengeri csillag, korall, polip…  A hajóút kb. 1,5 órás, majd szabadidő. Njivice partja strandolásra ideális, „vizipókok” a fürdőruhát se hagyják otthon! ( €/fő felnőtt és  €/gyerek 7 éves korig) 19,00-tól büfé vacsora a szállodakomplexum központi éttermében.

4. nap:
Reggeli után egész nap strandolás pihenés a tengerparton. Vagy részvétel a félnapos fakultatív kiránduláson: utunk először a  Soline-öbölbe vezet, mely lassan mélyülő homokos partjáról,  gyógyhatású iszapjáról ismert. Vrbnikben a több mint ezer éves városkában felkeressük a legszűkebb sikátort. Az ínyenceknek borkóstolót javaslunk egy pohár finom Zlahtinával, a fürdést kedvelők pedig strandolhatnak (Fakultatav kirándulás: Ft/fő, borkóstoló:  €/fő). 
19,00-tól büfé vacsora a szállodakomplexum központi éttermében.

5. nap:
Reggeli után 08,30-kor utazás először Rijekába, ahol gyalogos városnéző sétát tartunk a kikötőben és a korzón, majd tovább utazunk Opatijába, ahol sétét teszünk a botanikus kertben, és a tengerparti sétányon. Ezután szabadidő kávézásra, majd indulás hazafelé. Érkezés Magyarországra a késő déutáni órákba.

*a fakultatív kirándulások min. 25 fő részvételével indulnak, időjárástól függően cserélődhetnek!

A részvételi díj tartalmazza: a buszköltséget, a szállásköltséget, a félpanziós ellátást, vacsorához alkoholmentes italfogyasztást, üdülőhelyi díjat, regisztrációs díjat, az idegenvezetést és a Rijeka, Opatijai városnézést. *min.létszám 40 fő, ennél kevesebb résztvevő esetén a részvételi díj változhat!

Egyágyas felár: 24.500 Ft / fő

1. Útvonal: Pécs-Szentlőrinc-Szigetvár-Kaposvár-Nagykanizsa
2. Útvonal: Mosonmagyaróvár-Győr-Csorna-Répcelak-Szombathely-Körmend-Zalaegerszeg-Nagykanizsa
Részletes buszos tudnivalók (útvonal részletesen, tudnivalók, stb..) itt!

Az árak időpontok szerint személyenként, a fent megadott részvételi díjat tartalmazzák

A részvételi díj az útlemondási biztosítást nem tartalmazza, foglaláskor fakultatívan megköthető!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.