Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Buszos üdülés az Adrián 5 napos turnusban

Ha egy hét sok.... Buszos üdülés az Adrián 5 napos turnusokban

Elhelyezés: 2-3 ágyas TU/WC-s szobákban
Utazás:légkondicionált luxusbusszal
Ellátás:fépanzió plusz*: büfé reggeli és büfé vacsora a szálloda központi éttermében
ÚJDONSÁG!  *a vacsorához ital automatából üdítő, víz és kávé ingyenes fogyasztása

Részvételi díj:                                                  

                          08.27-31.     62.600,- Ft / fő

1.nap:


Indulás a kora hajnali órákban Magyarországról az Adriára, útközben kisebb technikai pihenőkkel. Érkezés a kora délutáni órákban a KRK szigetre Omisaljba, a szálláshely elfoglalása a szállodakomplexum Depandance épületében, majd pihenés, strandolás a tengerparton 19,00-tól büfé vacsora a központi étteremben.

2.nap:
Reggeli után egész nap strandolás pihenés a tengerparton. Vagy részvétel egy egész napos fakultatív kirán-duláson: Utazás busszal Krk városba, a sziget egyik legősibb településére, ahol városnéző séta a középkor óta érintetlen belvárosban, majd szabadidő. Kora délután indulunk tovább Baskara, ahol festői környezetben strandolunk, és megte-kinthetjük a kicsiny, öreg óvárost. (3.000,- Ft / fő). 19,00-tól büfé vacsora a szállodakomplexum központi éttermében.

3.nap:
Reggeli után egész nap strandolás pihenés a tengerparton. Vagy részvétel a félnapos fakultatív kiránduláson: Busszal átutazunk Njivicébe, ahonnan az üvegfenekű katamarán indul. A katamarán víz alatti teste hatalmas üvegablakokkal kiépített, így gyönyörűen látszik a tengerfenék, és a búvár által összeszedett tengeri csillag, korall, polip…  A hajóút kb. 1,5 órás, majd szabadidő.Njivice partja strandolásra ideális, „vizipókok” a fürdőruhát se hagyják otthon! (4.500,-Ft / felnőtt, és 2.500,- Ft/ gyermek 12 éves korig). 19,00-tól büfé vacsora a szállodakomplexum központi éttermében.

4.nap:
Reggeli után egész nap strandolás pihenés a tengerparton. Vagy részvétel a félnapos fakultatív kiránduláson:utunk először a  Soline-öbölbe vezet, mely lassan mélyülő homokos partjáról,  gyógyhatású iszapjáról ismert. Vrbnikben a több mint ezer éves városkában felkeressük a legszűkebb sikátort. Az ínyenceknek borkóstolót javaslunk egy pohár finom Zlahtinával, a fürdést kedvelők pedig strandolhatnak. (2.500 Ft, borkóstoló sonkával: 70 Kuna/felnőtt 50 Kuna/gyermek)

5.nap:
Reggeli után 08,30-kor utazás először Rijekába, ahol gyalogos városnéző séta, kikötő, korzó, majd tovább utazás Opatijába, ahol séta a botanikus kertben, és a tengerparti sétányon, szabadidő kávézásra, majd indulás hazafelé. Érkezés Magyarországra a késő esti órákba.           

*a fakultatív kirándulások min. 20 fő részvételével indulnak.

A részvételi díj tartalmazza: a buszköltséget, a szállásköltséget, a félpanziós ellátást, az idegenvezetést és a Rijeka, Opatijai városnézést.

Gyerekkedvezmény: 2 teljes árat fizető mellett 3-14 éves kor között pótágyon 53.600,- Ft/gyerek
                                    1 teljes árat fizető mellett főágyon 14 éves korig 57.400,- Ft/ gyerek.

Egyágyas felár: 10.500,- Ft / fő                                    

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.