Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Biztonság és rugalmasság a téli üdülés megszervezéséhez!

A jelenlegi helyzetben sokaknak nagyobb biztonságot nyújt ha üdülésüket nyaralóházakban tölthetik el, hiszen itt könnyebben betarthatóak a higiéniai előírások és a távolságtartás szabályai.

Mindezek mellé ebben az állandóan változó, bizonytalan helyzetben irodánk egy plusz biztonságot kínál az utazni vágyóknak!

Ha 2020.10.26.-11.30. között lefoglalja szállását a téli szezonra (2020.12.15.-2021.03.21.), indulás előtt 21. napig ingyen átfoglalhatja vagy lemondhatja.

Az akció a következő  szálláshelyekre vonatkoznak, melyek irodánknál foglalhatóak :

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Annak érdekében, hogy idén is biztonságosan és jó érzéssel foglalhassa le téli nyaralását Ausztriában, a még nagyobb rugalmasság érdekében módosítottuk a lemondási feltételeket.

Ha 2020.12.31.-ig lefoglalja szállását a téli szezonra (2020.11.01.-2021.04.01.), indulás előtt 7. napig ingyen lemondhatja.

Az akció a következő szálláshelyekre vonatkoznak, melyek irodánknál foglalhatóak :

Ha foglalni szeretne, vagy bármi kérdése van keresse kollégáinkat!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.