Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Bella Italia Efa Village*** 2023 nyár

Lignano - Sabbiadoro

Fekvése: a létesítmény egy kb. 60 hektáros pineaerdő közepén található a strandtól kb. 600 m, Sabbiadoro közpotjától kb. 1 km távolságra. Felszereltsége: a 13 épületből álló komplexumban recepció, lift, bárok, éttermek, úszómedence (25x12 m) gyerekmedencével, csúszdával, uszodával szolgálja a vendégek kényelmét. Napozóágyak a medencénél térítés ellenében kb. 3 € /nap. Sport/ szórakozás: animációs programok felnőttek és gyerekek részére egyaránt minden nap május közepétől szeptember közepéig, esti showműsorok, játszótér, röplabda, kosárlabda, kézilabda, teniszpályák, strandröplabda, sportcsarnok, focipálya,kosárlabdapálya. Parkolás: ingyenes, korlátozott számban.

Szobák: összesen 760 szoba, melyek mindegyike tusoló/WC-vel, klimával, Sat-tv-vel, minibárral (feltöltetlen), részben balkonnal rendelkezik. (DA2 típusok). A DG4 típusok 2 főre pótágyazhatók. A vendégek elhelyezése a Hotel Solle Mare vagy a Hotel Santa Maria-ban történik. Étkezés: büféreggeli, igény esetén félpanzió vagy teljes ellátás foglalható büférendszerben. Helyszínen fizetendő: üdülőhelyi díj. 

VCE24053

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri!

 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.