Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

BAMBI AM PARK***2023/2024

Sulden
Sulden am Ortler egy igen sokszínű hely: lehetőség van síelés és snowboardozás mellett sífutásra, szánkózásra és lovasszán kipróbálására is. A terepen található egy funpark is, félcsővel. Igen hóbiztos hely, általában már november elejétől síelhető, május elejéig.

Fekvése: a szálloda nyugodt központi helyen, Sulden településen, a Stilfserjoch nemzeti parkban, 1.900 méter magasan fekszik. A Dolomitok egyik leghavasabb területén inspiráló  lejtők és a sífutópályák, egy aktív nap után pedig a hangulatos szobák várják a vendégeket. Gleccser terület: Solda, sípálya kb. 100 méterre, sílift Langesstein  kb. 100 méterre található. Síbuszmegálló közvetlenül a szálloda előtt. Felszereltsége:  a kis családias szálloda összesen 15  szobával  rendelkezik. Parkolás: a szabad helyek függvényében, ingyenesen.  Szobák: a  szobák mindegyike hajszárítóval,  WLAN/WIFI-vel, SAT-tv-vel, telefonnal, TU/WC-vel, balkonnal felszerelt. A DZX1 típusú kétágyas szoba  egy főre pótágyazható kb. 30 m2.  Étkezés:  félpanzió. Büféreggeli és menüválasztásos vacsora. Háziállat: megengedett térítés ellenében. BZO16017

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.