Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Appartman Residence Albatros**** 2023 nyár

Caorle

Fekvése: az apartmanok a strandtól kb. 800 m, Caorle központjától kb. 350 m-re vannak. Felszereltsége: recepcióval, lifttel, úszómedencével és gyermekmedencével (május közepétől szeptember közepéig nyitva) várja vendégeit.  Összesen 100 apartman melyek mindegyike tusoló/WC-vel, klímával, lekérésre Sat-tv-vel, széffel, konyhasarokkal, kávéfőzővel felszerelt. Napernyők és nyugágyak a medencénél ingyenesen, korlátozott számban. Parkolás:  ingyenesen, korlátozott számban.

4 fős apartman: két légteres, lakó-hálószobával kétszemélyes ággyal, egy kétágyas hálószobával. Kb. 34 m².   

4 fős apartman: két légteres, lakó-hálószoba kétszemélyes kihúzható kanapéval, 1 kétágyas szoba, balkon vagy terasz. Kb. 34 m2.    

5 fős apartman: két légteres, lakó-hálószoba kétszemélyes kanapéval, 1 háromágyas szoba, kertkapcsolat. Kb. 36 m2.   Typ 2G5

6 fős apartman: három légteres, lakó-hálószoba kétszemélyes kanapéval, 2 kétágyas szoba, balkon. Kb.55 m2.    

Az ár tartalmazza: bérleti díjat, áram-, gáz-és vízköltséget, végtakarítást. Helyszínen fizetendő: kaució 100 €, üdülőhelyi díj kb. 1 € /fő/nap 12 éves kortól. A konyhát és az edényeket tisztán kell átadni, a szemetet kivinni, különben levonnak a kaucióból. Strandszerviz kedvező áron (62 € /hét), foglaláskor jelezni kell. Vinni kell: ágyneműhuzatot, törölközőt, vagy ágyneműhuzat bérelhető 6 € /fő. Rácsos ágy: kb. 4 € /nap, foglaláskor jelezni kell. Háziállat: nem megengedett. 

VCE49051

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.