Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

A WACHAU/WALDVIERTEL (Osztrák Dunakanyar)

A Pécsi TKM Klub kirándulást szervez

A WACHAU/WALDVIERTEL (Osztrák Dunakanyar)

Kulturális és természeti örökségének megismerésére

Időpont: 2021. augusztus 05.-07. csütörtök- szombat

Részvételi díj: 58.900 Ft/fő(útiköltség, szállás félpanziós ellátással)

                          egyágyas felár 5.000,-Ft / fő

Szállás2 éjszaka HORNBAN a Hotel Campus*** 2 - 3 ágyas TU/WC-s szobáiban

Ellátás: félpanzió büfé reggeli és büfé vacsora a hotel éttermében.

              Vacsorához az italok egyénileg fizetendő a helyszínen

Tervezett program:

1.nap: 08.06. csütörtök:

Indulás Pécsről 05.30 órakor a Jókai utca déli végében (MÁV Igazgatóság épületétől keletre) lévő buszparkolóból, utazás a Pécs – Sopron - St.Pölten útvonalon Ausztriába. Déli órákban rövid műemléki séta  St. PÖLTEN-ben a barokk és szecessziós műemlékek felfedezésével.Délután Herzogenburg-ban az apátság felkeresése. KREMS belvárosábanműemléki városnézés, majdSTEIN műemlékei következnek. Utazás a Kamp folyó völgyében, rövid pihenővel Gars am Kampban aszálláshelyig, 19.30-kor büfé vacsora a szálloda éttermében

2. nap: 08.07. péntek:

Regggeli után délelőtt utazás a Duna-völgy északi oldalán Weissenkirchen (szőlőkultúra), Willendorf (ősi termékenységkultusz) érintésévelMARIA TAFERL –be ahol a kegytemplom felkeresése, majd ARTSETTEN következik, ahol a kastélymúzeum –Ferenc Ferdinánd trónörökös emléke- megtekintése; délután Jauerling-i (960 m) kilátópont felkeresése.  A nap lezárásaként műemléki séta Dürnstein-ban. Majd Büfé vacsora a szálláshelyen 19,30-kor.

3. nap:08.07. szombat

Reggeli után délelőtt HORN-ban a főtér; EGGENBURG-ban szintén a Főtér és a Krahouletz Museum megtekintése, majd ROSENBURG következik, ahol a reneszánszvárkastélyt látogatjuk meg. Délután ZWETTL –ben a Főtér és a ciszterci apátság szerepel programunkban. Várható Pécsre érkezés az éjszakai órákban, 22-23 óra között.

Belépőkre előre láthatóan 44,- Euro/fő elvárt

(Stift Herzogenburg, Krahouletz Museum, Schloss Rosenburg, Stift Zwettl, Schloss Arnstettten)

A program a fenti részvételi díjjal, minimum 38 jelentkező esetén valósítható meg!

Előleg 25.000,- HUF

                              Hátralék: 07.15.-ig: 33.900,- HUF a Grand Tours irodában Király u. 5. H-P 10-15

 

Betegség-, baleset-, és poggyászbiztosítás egyénileg irodánkban megköthető!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.