Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Villapark Vargesztes****

Villapark Vargesztes****
Várgesztes

125 különálló ház közül választhat, a parkban élményfürdő, kültéri medence, wellness szolgáltatások, sportpályák, játszóterek biztosítják a feltétlen kikapcsolódást. Saját medencével, szaunával, jacuzzival rendelkező Aqua Plus villáink egyedi privát szférát biztosítanak.

Szállás:

  • VIX1 típusú apartmanok 8 fő
  • VIY2 típusú apartmanok saját beltéri medencével 8 fő

Ellátás: önelllátás, félpanzió, teljes panzió, all inclusive, gyerekmenü

Felszereltség: recepció, kerthelyiség, szuvenír üzlet, internet, játszószoba, játszótér

Sportolási lehetőség: focipálya, strandröplabda, asztalitenisz, billiárd, térítés ellenében: bowling

Wellness: szauna, finn szauna, pihenőszoba, beltéri és kültéri medencék, csúszdák

A helyszínen fizetendő: idegenforgali adó 1,5 EUR/éj/fő

Háziállat: kutya megengedett 10 EUR/éj

Parkolás: ingyenes

BUD10001

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.