Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Spirit Hotel Thermal Spa*****

Spirit Hotel Thermal Spa*****
Sárvár

A Spirit Hotel Thermal Spa 22 medencével, valamint tágas terápiás-, szépség- és wellnessközponttal várja vendégeit. Az étteremben ínyenc nemzetközi és helyi fogásokat, valamint bio- és diétás ételeket kínálnak. A 10.000 m²-es wellnessközpont medencéit és egyéb gyógyászati létesítményeit saját forrás táplálja termálvízzel. A szállodában jól felszerelt fitneszterem, bowlingpálya, squashpálya, valamint 2 teniszpálya is rendelkezésre áll.

 Szobák: 

  • DZX1 típusú 2 ágyas szoba
  • EZX1 típusú 1 ágyas szoba

Étkezés: félpanzió (büfé regglei és büfé vacsora)

Felszereltség: recepció, lift, téli kert, pénzautómata, kerthelyiség, szuvenír üzlet, fodrász, orvos, internet, 

Sportolási lehetőség: fitness terem, tenisz, aerobic, aqua fitness, streching, térítés ellenében: személyi edzés, pilates, spinning, jóga, squash, bowling

Wellness: finn szauna, bio szauna, inra szauna, aromaolaj szauna, tepidárium, gőzfürdő, merülőfürdő, hamam, térítés ellenében: masszázs, orvosi kezelések, kozmetika, szolárium

Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó1,5 EUR/fő/nap

Háziállat megengedett: kutya, macska kb. 15 EUR/nap, 

Parkolás: kb. 4 EUR/éj

BUD42063

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.