Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Síbérlet árak Tauplitz 2019/2020

Grand Tours „exkluzív” síbérletárak Tauplitz 2019/2020 tél
Tauplitz- Bad Mitterndorf – Loser –Riesneralm- Planneralm

Elő-utószezon: 11.30.-12.20. és 03.16.-04.13.              Főszezon12.21.- 03.15.

Keycard**: 2,-€ / kártya - a helyszínen fizetendő

Gyerek:2004 évben és utána születettek   Mozgáskorlátozott bérlet: a gyermekár 70%-a
Kisgyerek ingyenes bérlettel:2014 évben vagy utána születettek csak min. 1 felnőtt kíséretében 
A több napos bérleteket előző nap 15,00-tól már át lehet venni a liftkasszában.

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.