Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Síbérlet árak Tauplitz 2020/2021

Grand Tours „exkluzív” síbérletárak Tauplitz 2020/2021 tél
Tauplitz- Bad Mitterndorf – Loser –Riesneralm- Planneralm

Elő-utószezon: 11.28.-12.19. és 03.15.-04.11.              Főszezon12.20.- 03.14.

Keycard**: 2,-€ / kártya - a helyszínen fizetendő

Gyerek: 2005 évben és utána születettek.   
Mozgáskorlátozott bérlet: a gyermekár 70%-a.

Kisgyerek ingyenes bérlettel: 2015 évben vagy utána születettek csak min. 1 felnőtt kíséretében.
A több napos bérleteket előző nap 15,00-tól már át lehet venni a liftkasszában.

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.