Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Residenza Verde apartmanok**** 2021 nyár

Lignano-Sabbiodoro

Fekvése: az apartmanház a strandtól 50 m-re, Sabbiadoro központjától 200 m-re található. Felszereltsége: 26 apartman mindegyike tusoló/WC-vel, hajszárítóval, klímával felszerelt (5 € /nap vagy 25 € /hét) Sat-tv, széf, W-LAN, konyhasarok mikrohullámú sütővel és filteres kávéfőzővel. Parkolás: apartmanonként egy parkolóhely ingyenesen.(Terepjáró vagy minibus részére nem alkalmas a parkolóhely)

2 fős apartman: egy légteres apartman 2 főre alvási lehetőséggel, konyhasarok és balkon. Kb.22 m².    Typ 1A2

3  fős apartman: egy légteres apartman 3 főre alvási lehetőséggel, konyhasarok és balkon. Kb.30 m².   Typ 2A3

4 fős apartman:két légteres apartman, lakó-hálószoba 1-2 főre, egy kétágyas hálószoba, konyhasarok és balkon. Kb. 35m².    Typ 2B4

Az ár tartalmazza: bérleti díjat, az áram-,víz és gáz költséget, ágyneműhuzatot. Az apartmanokat tisztán kell átadni, ellenkező esetben a kaucióból végtakarítási díjat vonnak le. Helyszínen fizetendő: kaució 100 € /apartman és üdülőhelyi díj,70 € /fő/éj.. Rövid tartózkodás esetén (7 éjnél kevesebb) végtakarítás fizetendő ! (kb.50-55 € /ap.) Vinni kell: törölközőt vagy bérelhető 8 € /fő. Háziállat: 3 € /nap foglaláskor jelezni kell. Rácsos ágy: 3 € naponta, foglaláskor jelezni kell. Érkezési nap/min. tartózkodás:naponta, min 4 éj, 05.27.-06.01. és 06.23.-06.27. között  min.7 éj, 06.27.-09.05. között min. 7 éj, szombaton.     

LIGVERDI

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri!c

 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.