Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Residenza Puerto do Sol*** 2023 nyár

Lignano - Sabbiadoro

Fekvése: az apartmanház kb. 150 m-re a strandtól, Sabbiadoro központjától pedig kb. 500 m-re található. Felszereltsége: a 13 emeletes apartmanház egy teljesen zárt területen található, nagy pinea fenyős kerttel, felnőtt és gyermek úszómedencével. 317 apartman, melyek mindegyike TU/WC-vel, konyhasarokkal, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, Sat-tv-vel,klímával, fedett balkonnal rendelkezik, valamint két lépcsőház, két lift áll a vendégek rendelkezésére. Parkolás: apartmanonként egy parkolóhely ingyenesen, korlátozott számban.

3 fős apartman: egy légteres stúdió, lakó/hálószoba 3 fő részére alvási lehetőséggel. Kb. 24 m2.     1A3

5 fős apartman: két légteres apartman, lakó/hálószoba kétszemélyes ággyal, egy kétágyas szoba, az 5. fő részére ágy a nappaliban vagy a hálószobában. Kb. 38 m2.    2A5

Az ár tartalmazza: a bérleti díjat, az áram-, víz- és gázköltséget, végtakarítást. A lakásokat elutazáskor tisztán kell átadni, különösen a konyhát és az evőeszközöket, ellenkező esetben a végtakarítás 50 € /lakás. Helyszínen fizetendő: az üdülőhelyi díj, kaució 100 € /ap. Vinni kell: ágyneműhuzatot és törölközőt, vagy a helyszínen bérelhető ágyneműhuzat kb. 8 € /szett, törölközőt kb. 7 €. Rácsos ágy:  foglaláskor jelezni kell kb. 2 € /nap. Háziállat: nem megengedett. 

LIGTORRI 

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.