Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

RESIDENCE VERONZA***

Cavalese
FLEIMS-VÖLGYE / CAVALESE: az apartmanház Carano városrészben található, Cavalese-től kb. 5 km-re, a Cermis síterülettől kb. 2,5 km-re. Síbuszmegálló a ház előtt van. 


Fekvése: az apartmanház Carano városrészben található, Cavalese-től kb. 5 km-re, a Cermis síterülettől kb. 2,5 km-re. Síbuszmegálló a ház előtt van. Felszereltsége: a ház recepcióval, társalgóval, étteremmel, pizzériával, étkezővel, bárral, kávézóval, tavernával, 180 apartmannal várja vendégeit. W-LAN a recepció környékén ingyenesen. Mindegyik apartman rendelkezik telefonnal, tv-vel, konyhasarokkal, 2 lapos elektromos tűzhellyel, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, étkezősarokkal, tusoló/WC-vel, gázfűtéssel. Térítés ellenében: mosógép és szárító áll a vendégek rendelkezésére. Sport/szórakozás: ingyenesen animációs programok, játszószoba, asztalitenisz. Térítés ellenében uszoda, gőzfürdő, szauna, pezsgőfürdő, szolárium, masszázs és wellness-kezelések. Parkolás: a ház előtt apartmanonként 1 parkolóhely ingyenesen, vagy térítés ellenében garázsban (10 €/nap kb. 3.400 HUF)*.

4 fős apartman: egy légteres, lakó-hálószoba egy kétszemélyes ággyal és egy emeletes ággyal. Kb. 28 m2. Typ 1
4 fős apartman: egy légteres, lakó-hálószoba egy kétszemélyes ággyal és két különálló ággyal. Kb. 40 m2. Typ 2
6 fős apartman: három légteres, lakó-hálószoba egy heverővel, egy kétágyas szoba és egy háromágyas szoba emeletes ággyal. Kb. 44 m2Typ 3

Az ár tartalmazza: az áram-, gáz-, vízköltséget, ágyneműhuzatot, törölközőt és a végtakarítást, a konyhát ennek ellenére tisztán kell átadni.  A helyszínen fizetendő: kaució 200 €/ap. (kb. 68.000 HUF)*, ágyneműhuzat és törölköző 35 €/fő/tartózkodás (kb. 11.900 HUF)*, üdülőhelyi díj,  Rácsos ágy: ingyenes, foglaláskor jelezni kell. Háziállat: max. 1 megengedett, lekérésre foglalható a jelentkezéskor kb. 7 €/nap (kb. 2.380 HUF)*Érkezési nap/min. tartózkodás: naponta, min. 2 éj, 12.18.-12.26., 01.07.-02.18. és 03.04.-03.11. között min. 4 éj, 01.02.-01.07. között 5 éj, 02.18.-03.04. között szombaton min. 7 éj. Ünnepi időszak: 12.26.-01.02. között 7 éj. IDO01545

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY!
8 % kedveszmény 11.01.-11.15. közötti közötti tartózkodásra.

GRANDTOURS PLUSSZ
— 6=5 kedvezmény, 6 éjszakát fizet, 5 éjszakát üdül 12.05.-12.19. közötti tartózkodással (érkezés/elutazás), 11.16.-tól történő foglalásoknál..

Árak időpontok szerint apartmanonként, naponta, önellátással.

A részvételi díj az útlemondási biztosítást nem tartalmazza, foglaláskor fakultatívan megköthető!

 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.