Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Residence Valbella apartmanok*** 2022 nyár

Bibione - Spiaggia

Fekvése: nyugodt helyen, kb. 1,4 km-re a strandtól és 700 m távolságra a központtól. Üzletek, fagyizó, újságos a közelben, élménypark kb. 100 m távolságra van. Felszereltsége: minden apartmanhoz balkon tartozik, valamint TU/WC, Sat-tv, konyhasarok, balkon. Sport/szórakozás: 7 úszómedence gyermekpancsolóval (min. 3 az egész szezonban működik), sportpálya. Térítés ellenében: teniszpálya, strandröplabda és boccia. Parkolás: a komplexumon belül ingyenesen.

4 fős apartman: egy légteres apartman, lakó-hálószobával, 4 fő részére alvási lehetőséggel,lekérésre klima kb. 60 € /hét. Kb. 30 m2.     

4 fős apartman: két légteres, lakószoba két főre alvási lehetőséggel, kis kétágyas szoba, lekérésre klima kb. 80 € /hét. Kb. 35 m2.    

5 fős apartman: két légteres, lakó-hálószobával, kétszemélyes kihúzhatós ággyal, kétágyas szoba pótággyal. Kb. 40 m2.    

6 fős apartman: három légteres apartman, lakó-hálószoba két fő részére alvási lehetőséggel, 1 kétágyas és 1 emeletes ágyas szoba, lekérésre klima kb. 80 € /hét. Kb. 55 m2.    

7 fős apartman: három légteres, lakószoba 2 főre alvási lehetőséggel, 2 kétágyas szoba az egyikben emeletes ággyal, pótágy az egyik szobában a 7. fő részére, lekérésre klima kb. 120 €/ hét. Kb. 95 m2.    

8 fős apartman: négy légteres, tágas lakószoba 2 fő részére alvási lehetőséggel, 3 kétágyas szoba, lekérésre klima kb. 140 € / hét. Kb. 100 m2.   

Az ár tartalmazza: a bérleti díjat, áram-, gáz- és vízköltséget, medence használatot. Az apartmanokat elutazáskor tisztán kell átadni, ellenkező esetben levonhatnak a kaucióból. Helyszínen fizetendő: kaució 100 €, üdülőhelyi díj max. 2 € /fő/éj, végtakarítás: 42/52/62 /apartman típustól függően. Rácsos ágy: 30 € /hét, foglaláskor jelezni kell. Vinni kell: ágyneműhuzatot, törölközőt, vagy ágyneműhuzat bérelhető a helyszínen kb. 11 € /fő/váltás. Háziállat: kicsi megengedett (max. 8 kg), 35 € /hét, előre jelezni kell. 

VCE518BIBVALE

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.