Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Residence Delle Terme apartmanok***** 2023 nyár

Bibione - Spiaggia

Fekvése: az apartmanház kb. 100 m távolságra van a strandtól és a központtól. Felszereltsége: a létesítmény 240 apartmannal, liftekkel, bárral, W-LAN-nal (a medencéknél 15 € /hét, fizetendő a helyszínen), térítés ellenében mosógéppel, szárítóval, úszómedencével (május elejétől szeptember végéig), gyermek medencével várja vendégeit. Az apartmanok mindegyike jól felszerelt, klímával, Sat-tv-vel, hűtőszekrénnyel, és kávéfőzővel rendelkezik. Parkolás: korlátozott számban ingyenesen.

4 fős apartman:két légteres, lakó-hálószoba heverővel, konyhasarokkal, egy kétágyas szoba pótággyal, TU/WC.  Kb.35 m2.    Typ 2A4

6 fős apartman:három légteres, lakó-hálószoba heverővel, két kétágyas szoba az egyikben pótággyal, TU/WC. Kb. 55 m2.    Typ 3A6

Az ár tartalmazza:a bérleti díjat az áram, víz és gázköltséget, ágyneműhuzatot, törölközőt. Az apartmanokat tisztán kell átadni (szemetet kivinni, hűtőszekrényt kiüríteni, evőeszközöket, edényeket elmosni), különben 50-60 € végtakarítást kell fizetni apartman típustól függően. Helyszínen fizetendő: kaució 100 € /ap., üdülőhelyi díj. Rácsos ágy: 2 € /nap előre jelezni kell. Ágyneműhuzat és törölköző bérelhető a helyszínen, ágyneműhuzat 8,50 € /fő/váltás, törölköző 7,50 € /fő/váltás, foglaláskor jelezni kell. Háziállat: nem megengedett.    

BIBTERMI

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.