Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Prémium Hotel Panoráma****

Prémium Hotel Panoráma****
Siófok

A hotel világos, légkondicionált szobákat, szabadtéri és beltéri medencét, szaunákat, gőzfürdőt és edzőtermet kínál. A balatoni Aranypart strandja mindössze pár lépésre terül el. Az étteremben magyar és nemzetközi ételek széles váasztéka található.

Szobák: 

  • DZX1 típusú 2 ágyas szoba
  • FZX1 típusú családi szoba
  • DZZ1 típusú 2-3 fős szoba

Étkezés: félpanzió (büfé reggeli és büfé vacsora)

Felszereltség: recepció, lift, napozóterasz, kerthelyiség, internet,

Sportolási lehetőség: fitness terem, asztalitenisz

Wellness: finn szuna, infra szauna, tepidárium, gőzfürdő, térítés ellenében: masszázs, kozmetika, szolárium

Háziállat megengedett: kutya 15 kg-ig megengedett 17 EUR/nap, macska 17 EUR/nap (előre le kell jelenteni)

Parkolás: kb. 4 EUR

BUD12087

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.