Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Park Inn by Zalakaros Hotel & Spa****

Park Inn by Zalakaros Hotel & Spa****
Zalakaros

A szálloda Zalakaros központjában, a Zalakarosi Termál- és Gyógyfürdő szomszédságában helyezkedik el. Egy fedett, fűtött folyosón keresztül a vendégek ingyenesen és közvetlenül használhatják a fürdőt. 

Szobák: 

  • DZX2 típusú 2 ágyas szoba
  • EZX2 típusú 1 ágyas szoba

Étkezés: félpanzió

Felszereltség: recepció, lift, internet, szuvenír üzlet, 

Sportolási lehetőség: fitnessz terem

Wellness: a  Zalakarosi Fürdővel közvetlen kapcsolatban áll, ahova egy folyosón keresztül lehet átjutni 

Sportolási lehetőség: térítés ellenében: biliárd, darts

Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó kb 1,7 EUR/éj/fő

Háziállat: kutya kb. 9 EUR/éj, macska kb. 9 EUR/éjű

Parkolás: ingyenes, garázs kb.5 EUR/nap

BUD93003

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.