Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

OLASZORSZÁG 2023/24

FLEIMS-VÖLGYE / CAVALESE az apartmanház Carano városrészben található, Cavalese-től kb. 5 km-re, a Cermis síterülettől kb. 2,5 km-re. Síbuszmegálló a ház előtt van.
ARABBA a hotel csendes, nyugodt helyen, a Dolomitok szívében fekszik 1.600 m tengerszint feletti magasságban, a központtól kb. 200 m távolságra. Sí buszmegálló közvetlenül a ház előtt, sílift kb. 300 m távolságra.
FLEIMS-VÖLGYE / CAVALESE a ház a Cermis felvonótól kb. 100 m, a sífutópályától és a település központjától kb. 500 m, az ingyenes síbusz megállójától kb. 100 m távolságra található.
MARMOLADA GLECCSER a szálloda a Dolomiti Superski sírégió közepén találathó 1.446 m-es magasságban a Marmolada kabinos felvonó mellett, síbuszmegálló kb. 30 m-re, a település központja kb. 500 m-re van.
Alta Badia a hotel csendes, nyugodt helyen, a Dolomitok szívében fekszik 1.500 m tengerszint feletti magasságban, a központtól és a nyílvános úszodától kb. 1 km távolságra
a szálloda nyugodt helyen, 1.170 m tengerszint feletti magasságban, a keleti Alpok lábánál, természetvédelmi területen helyezkedik el melyet erdő ölel körül. Síbusz megállója a település központjában a szállodától kb. 150 méterre található.
Sulden am Ortler egy igen sokszínű hely: lehetőség van síelés és snowboardozás mellett sífutásra, szánkózásra és lovasszán kipróbálására is.
Pinzolo - a szállás a felvonótól kb. 800 m-re található, 18 szoba várja a vendégeket,.
Pinzolo - a szállás 30 szobával rendelkezik, a sífelvonótól 300 m-re.
Madonna di Campiglio - a tradícionális hotel kb. 500 m-re található a sífelvonótól.