Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Közép-Dalmácia

Fekvése: csak a parti sétány választja el a kavicsos, betonnapozós strandtól a szállodát. Trogir 4 km-re van.
Fekvése: Trogirtól kb. 4 km-re a kavicsos, napozóteraszos strandtól kb. 50-250 m távolságra található.
Fekvése: a szálloda egy fás ligetes részen található kb. 150 m távolságra a kavicsos trandtól. Trogir kb. 4 km, Seget Donji kb. 2,5 km távolságra van.
Fekvése: közvetlenül a kavicsos, betonos strandon fekszik, Omis kb. 7 km-re van.
Fekvése: komplexum kb. 200 m távolságra található a kavicsos strandtól, a város központja, kb. 300 m-re van.
Fekvése: nyugodt környezetben, kb. 50 m-re a kavicsos strandtól és kb. 200 m-re a központtól található, Split külvárosi részén.
Fekvése: Egy kis mellékutcában közvetlenül a tengerparton a Markarska Riviéra legszebb strandszakaszán található a hotel. A település központja, boltok, éttermek kávézók kb. 2 km-re.
A szállodát egy sétány választja el a tengerparttól, a központ kb. 1 km-re található.
A szálloda gyönyörű, békés mediterrán kertben elhelyezkedő, hangulatos luxusvillákat kínáló komplexum a strandtól alig pár lépésre.
A Bluesun Hotel Alga ajánlata magával ragad mindenkit, az ismert Tucepi strandon található, ugyan akkor a szálloda pompás medencékkel felszerelt. Tucepi központja kb. 300 m-re található.
A szálloda a központtól kb. 900 méterre található. A szálloda előtt egy gyönyörű strand helyezkedik el. A vendégek kényelmét egy mediterrán gyógynövényekkel gondosan beültetett kert, étterem, teniszpályák, szauna és uszoda is szolgálja.