Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Dél-Dalmácia

Fekvése: a teljesen felújított hotel nyugodt környezetben, erdő szélén található, közvetlenül a félsziget kavicsos/homokos strandja mellett a központtól kb. 2 km távolságra.
Fekvése: a szálloda egy enyhén lejtős hegyoldalon található, gyönyörű kilátással a tengerre, a sziklás, kavicsos, napozóteraszos strandtól kb. 150 m-re, Jelsa központjától kb. 500 m távolságra.
Fekvése: a hotel a központtól kb. 400 m-re található, a kavicsos tengerparttól csak egy lépcső választja el.
Fekvése: a szálloda a központtól, Makarska óvárosától kb. 500 m távolságra fekszik, csupán a tengerparti sétány választja el a 10 m-re lévő tengertől.
Fekvése: a kedvelt üdülőhelyen fekvő hotel központi helyen fekszik, a tengerparti sétánynál, a kikötővel szemben. Itt található számos étterem, üzlet, a kavicsos strand kb. 150 m, Split kb. 100 km távolságra.
Fekvése: Dubrovnik Lapad-ban található nyugodt helyen az óvárostól kb. 4 km távolságra, a strandtól csak a tengerparti út választja el.
Fekvése: Dubrovnik Lapad városrészében közvetlenül a tengerparton. Az apró kavicsos standtól csak a gyalogsétány választja el a hotelt. Dubrovnik óvárosa számos étteremmel bolttal, kb. 4 km, buszmegálló a hotel közvetlen közelében.
Fekvése: A település tengerparti sétányán található, a központ, éttermek, boltok, kávézók és különféle szórakozási lehetőség 400 m-re.
Fekvése: a szálloda a Mljet Nemzeti Parkban található érintetlen természeti környezetben egy festői öbölben Pomena településen közvetlenül a sziklás betonos strandon.
Fekvése: a fő- és melléképületből álló szálloda nyugodt helyen, egy fenyőerdő közepén fekszik. Saját tengerparttal rendelkezik, mely az épületek elhelyezkedésétől függően 50-100 m-re található.
Fekvése: a szálloda a kristálytiszta tenger közvetlen közelében fekszik, a település központjától kb. 200 m-re.
Fekvése: fenyőerdővel körülvéve, a finom kavicsos, sziklás tengerpart közvetlen közelében (max. 50 m) található. A település központja és élelmiszerbolt kb. 700 m távolságra van.
Fekvése: a szálloda Korcula óvárosától kb. 600 m távolságra található. Két aprókavicsos strand lépcsőn érhető el, kb. 100 m-re van.
Fekvése: a kemping kb. 250 m-re fekszik a homokos/kavicsos tengerparttól és kb. 3 km-re Korčula városától.
Fekvése: Makarska település óvárosban a kikötői sétánynál található az aparthotel. A sziklás kavicsos strand kb. 250 m. A település központja számos étteremmel, bárral, kávézóval és fagyizóval csak pár lépésre van a szálláshelytől.
Fekvése: a szálloda közvetlenül a széles Lapad-öbölben, pár lépésnyire a lassan mélyülő, aprókavicsos strandtól található. Dubrovnik óvárosa számos látnivalóval és szórakozási lehetőséggel, kb. 4 km-re.
Fekvése: a szállodát csak a parti sétány választja el az aprókavicsos, napozóteraszos strandtól. Mlini központja kb. 200 m-re, Dubrovnik kb. 8 km-re.
Fekvése: a szálloda Lumbarda településen található Korcula keleti részén a Peljesac-félszigettel szemben, a kavicsos strandtól kb. 2 percre. Korcula óvárosa kb. 6 km, homokos strand Przina-n kb. 1 km-re van.
Fekvése: a hotel közvetlenül a kavicsos, napozóteraszos strandnál fekszik, a központtól kb. 900 m-re.
Fekvése: a szálloda nyugodt helyen fekszik, csak a tengerparti út választja el a lassan mélyülő, kavicsos strandtól. Központ, éttermek, bárok csupán gyalogosan 5 percnyi távolságra.
A közvetlen tengerparti szálloda, modern konfortos szobákkal várja a pihenni vágyókat.
A közvetlen tengerparti szálloda, modern konfortos szobákkal várja a pihenni vágyókat.