Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

ALPENHAUSER MARCIUS***2021/22

Nassfeld
Nassfeld / Sonnleitn közvetlenül a Nassfeld/ Hermagor síterületen található. A régiót Ausztria 10 legjobb síterepe között tartják számon, összesen 110 km- es pályarendszerével,változatos nehézségű sípályákkal, modern sífelvonókkal várja a téli sportok szerelmeseit. A Tröpolachból induló Millenium Express felvonó az Alpok leghosszabb kötélpályájú felvonója, mely 2.000 m-es magasságig juttatja fel a síelőket a Nassfeld sírégió tetejére a Kofelplatz Madritschere. Számos szánkópálya, sífutó pálya és hótalpas túralehetőség várja a vendégeket, a Weissensee-nél (Európa legnagyobb természetes korcsolyapályáján) minden adott a tökéletes korcsolyázáshoz.


Fekvése: az üdülőfalu közvetlenül a sípályarendszeren, festői és autómentes környezetben, 1400 m magasságban található. A házakat eredeti, ősrégi parasztházak anyagaiból építették fel, így egyedülálló környezetben élvezhetjük az ott tartózkodást. A négyes ülőlift kb. 50 m, éttermek, üzletek, 3,5 km, kis élelmiszerbolt és Dorfwirt kiskocsma kb. 150 m. Sport/szórakozás: különféle sport és szórakoztató programok. Snowtubing, korcsolyázás, jégteke, lovas szánozás, téli túraútvonalak, kivilágított 8 km-es szánkópálya. Minden szerdán esti sízés 21.00-ig Európa leghosszabb, 2,2 km-es sípályáján. az Alpenhotel wellness részlegének ingyenes használata. Parkolás: Min. 7 éjszakás tartózkodás esetén apartmanonként 1 autó ingyenes. Egyébként központi gyűjtőparkolóban 10 €/autó/nap (kb. 3.650 HUF)*, mélygarázs 15 €/autó/nap (kb. 5.475 HUF)*, foglaláskor jelezni kell. Egyéb: kifli szervíz térítés ellenében. Felszereltsége: a házak mindegyikében 4 apartman van, SAT-TV-vel, részint cserépkályhával felszerelve.

4 fős, két légteres apartman: lakó-hálószoba étkezősarokkal, két fő részére alvási lehetőséggel (kihúzhatós ágy), konyhasarokkal, egy kétágyas szobával, TU/WC-vel. Kb. 35m2.        AKA3562 A4
B típusú 6 fős, három légteres apartman: lakó-hálószoba étkezősarokkal két fő részére alvási lehetőséggel (kihúzhatós ágy), konyhasarokkal, két kétágyas szobával, fürdőszoba tusolóval és külön WC-vel. Kb. 55 m2.         AKA3562 6B

Az ár tartalmazza: bérleti díjat, áram-, víz- és fűtési költséget, internet, TV, hetente 1 x törölköző és ágyneműcsere végtakarítást, ágyneműhuzatot. Helyszínen fizetendő: üdülőhelyi díj. Rácsos ágy: nincs. Háziállat: nem megengedett. Egyéb: rövid tartózkodáskor (1-6 éjig) a végtakarítás a helyszínen fizetendő 50 €/lakás/alkalom. Ünnepi időpontok: 12.20.-12.26., 12.26.-01.02. Érkezési nap/min tart: szombatonként 7 éj, rövid tartózkodás a  szabad helyek függvényében, felár ellenében kérhető.

GRANDTOURS PLUSSZ
3=2, 4=3, 7=6 akciókról érdekődjön irodánknál! 

Árak időpontok szerint apartmanonként, naponta, önellátással.

A részvételi díj az útlemondási biztosítást nem tartalmazza, foglaláskor fakultatívan megköthető!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.