Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Kulmhof apartmanház ***+ / 2021 nyár

Tauplitz

INGYENES USZODA ÉS SZAUNAHASZNÁLATTAL!

Fekvése: Tauplitz település déli peremén található ez az apartmanház, gyönyörű kilátással a völgyre és a Grimming-hegy vonulataira. A falu központja és a felvonó kb. 500 m-re van a háztól. Az apartmanház 2 lifttel,  saját wellness részleggel uszodával (25 m2  ellenáramoltatóval), szaunával, szoláriummal, pihenőrésszel, mely naponta 07,00-19,00 között tart nyitva.  A szauna (kb. 10 fős) naponta reggel 7.00-19.00 között tart nyitva. Parkolás: a ház előtt ingyenes.

1 légteres, stúdióapartman 2-3-4-főre: déli vagy északi fekvéssel, lakó-hálószoba 2-4 fő részére kihúzhatós ággyal, főző- és étkezősarokkal, fürdőszoba TU/WC-vel, terasz, kis előtér. Kb. 28-32 m2.

2 légteres 1 hálószobás déli apartman 3-4-5 főre: lakó-, hálószoba 2 fő részére kihúzhatós ággyal, egy kétágyas hálószoba (külön ágyak), főző- és étkezősarokkal, fürdőszoba TU/WC-vel, terasz, kis előtér. Kb. 42 m2

3 légteres 2 hálószobás apartman 4-5-6-7 főre: déli vagy északi fekvéssel, lakó-, hálószoba 2 fő részére alvási lehetőséggel, főző- és étkezősarokkal, 2 hálószoba 2-3 fő részére alvási lehetőséggel, fürdőszoba TU/WC-vel, terasz, kis előszoba. Kb. 66 m2.  

Az ár tartalmazza: a bérleti díjat. Helyszínen fizetendő: üdülőhelyi díj 15 éves kor felett 1,50 € /fő/éj, fűtés- és áramköltség: 7,50-9,50 € /lakás/éj, végtakarítás 35 € /lakás/tartózkodás. Rácsos gyerekágy: nincs. Vinni kell: ágyneműhuzatot, törölközőt és konyharuhát, a helyszínen nem bérelhető. Háziállat: nem megengedett. Érkezési nap/min. tartózkodás: naponta, min. 1 éj, 4 éjnél rövidebb tartózkodás esetén 10% rövid tartózkodási felár fizetendő.   AST0101

Árak időpontok szerint apartmanonként, naponta, önellátással

A részvételi díj az útlemondási biztosítást nem tartalmazza, foglaláskor fakultatívan megköthető!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.