Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

ALPENCHALETS KLIPPITZ IN BAD ST. LEONHARD 2021/2022

A csodálatos Lavant-völgyben fekvő  Klippitz 1460-1818 méter közötti magasságban és 28 km hosszú pályarendszerrel várja a  vendégeket. Két húzó és két üléses felvonó megy fel a hegyre, ezen kívül a parkoló közelében két tanulólift található. Klippitz lejtői kivétel nélkül hóágyúzottak, így meglehetősen hóbiztosak. 18 km kezdő és 10 km haladó pálya található a síterületen, ezért kiválóan alkalmas akár egy családi síelésre gyerekekkel. 


Fekvése: az ízlésesen berendezett, panorámás apartmanházak Lavanttal-ban, az Alpok napos oldalán helyezkednek el 1600 m tengerszint feletti magasságban. A hütték kisebb csoportok elhelyezésére is alkalmasak. Bevásárlási lehetőség kb. 23 km, étterem 1 km távolságra van. A klippitztörli sí terület 800 m-re, sí iskola, síkölcsönző 1 km-re található. Klippitztörlből 5 sícipős túraútvonal indul ki, melyek GPS-en is elérhetőek. A sífutás szerelmesei kihasználhatják a régi és az új FIS sífutó szakaszokat. Felszereltsége: a fából épült, kényelmes apartmanházakban kábel-/ SAT-TV, CD lejátszó, rádió, konyha 4 lapos elektromos főzőlap és sütővel, hűtőszekrény, mosogatógép, kávéfőző, gázfűtés, infrakabin, balkon vagy terasz várja a vendégeket.

6 fős ház: három légteres: lakó-hálószoba kétszemélyes kanapéval, étkezőrésszel, 2 kétágyas szoba (az egyikben emeletes ágy is lehet), infrakabin, külön WC. Kb. 70 m2. Typ A
8 fős ház: öt légteres: lakó- hálószoba kétszemélyes kanapéval, étkezőrésszel, 4 kétágyas szoba, az egyik emeletes ággyal, TU/WC, fürdőszoba pezsgőfürdővel, WC, infrakabin. Kb. 115 m2Typ B
8 fős ház (8 felnőtt + 2 max. 12 éves gyermek  részére): nappali étkezővel, 1 kétágyas szoba, 2 háromágyas szoba (az egyikben egy magasított ágy), nyitott galéria két főre alvási lehetőséggel, fürdőszoba TU/WC-vel, fürdőszoba pezsgőfürdővel, külön WC, finn szauna, gőzfürdő. Kb. 115 m2Typ C 
OKT07503

A részvételi díj tartalmazza: ágyneműhuzatot, törülközőt, az áram-, gáz- és vízköltséget. Helyszínen fizetendő: végtakarítás, üdülőhelyi díj, kaució. Rácsos ágy: 2 éves korig lehetséges, a maximális létszámot csak így lehet túllépni, foglaláskor jelezni kell. Érkezési nap/minimum tartózkodás: minimum tartózkodás a foglalási rendszer szerint 

(A helyszínen fizetendő árakról érdeklődjön irodánknál)

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 
 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.