Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

ALPENCHALETS KLIPPITZ IN BAD ST. LEONHARD 2020/2021

A csodálatos Lavant-völgyben fekvő  Klippitz 1460-1818 méter közötti magasságban és 28 km hosszú pályarendszerrel várja a  vendégeket. Két húzó és két üléses felvonó megy fel a hegyre, ezen kívül a parkoló közelében két tanulólift található. Klippitz lejtői kivétel nélkül hóágyúzottak, így meglehetősen hóbiztosak. 18 km kezdő és 10 km haladó pálya található a síterületen, ezért kiválóan alkalmas akár egy családi síelésre gyerekekkel. 


Fekvése: az ízlésesen berendezett, panorámás apartmanházak Lavanttal-ban, az Alpok napos oldalán helyezkednek el 1600 m tengerszint feletti magasságban. A hütték kisebb csoportok elhelyezésére is alkalmasak. Bevásárlási lehetőség kb. 23 km, étterem 1 km távolságra van. A klippitztörli sí terület 800 m-re, sí iskola, síkölcsönző 1 km-re található. Klippitztörlből 5 sícipős túraútvonal indul ki, melyek GPS-en is elérhetőek. A sífutás szerelmesei kihasználhatják a régi és az új FIS sífutó szakaszokat. Felszereltsége: a fából épült, kényelmes apartmanházakban kábel-/ SAT-TV, CD lejátszó, rádió, konyha 4 lapos elektromos főzőlap és sütővel, hűtőszekrény, mosogatógép, kávéfőző, gázfűtés, infrakabin, balkon vagy terasz várja a vendégeket.

6 fős ház: három légteres: lakó-hálószoba kétszemélyes kanapéval, étkezőrésszel, 2 kétágyas szoba (az egyikben emeletes ágy is lehet), infrakabin, külön WC. Kb. 70 m2. Typ A
8 fős ház: öt légteres: lakó- hálószoba kétszemélyes kanapéval, étkezőrésszel, 4 kétágyas szoba, az egyik emeletes ággyal, TU/WC, fürdőszoba pezsgőfürdővel, WC, infrakabin. Kb. 115 m2Typ B
8 fős ház (8 felnőtt + 2 max. 12 éves gyermek  részére): nappali étkezővel, 1 kétágyas szoba, 2 háromágyas szoba (az egyikben egy magasított ágy), nyitott galéria két főre alvási lehetőséggel, fürdőszoba TU/WC-vel, fürdőszoba pezsgőfürdővel, külön WC, finn szauna, gőzfürdő. Kb. 115 m2Typ C 
OKT07503

A részvételi díj tartalmazza: ágyneműhuzatot, törülközőt, az áram-, gáz- és vízköltséget. Helyszínen fizetendő: végtakarítás, üdülőhelyi díj, kaució. Rácsos ágy: 2 éves korig lehetséges, a maximális létszámot csak így lehet túllépni, foglaláskor jelezni kell. Érkezési nap/minimum tartózkodás: minimum tartózkodás a foglalási rendszer szerint 

(A helyszínen fizetendő árakról érdeklődjön irodánknál)

Árak időpontok szerint apartmanonként, naponta, önellátással.

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 
 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.