Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Jurgovo Apartmanok*** 2023/2024

A hangulatos és jól felszerelt Jurgovo apartmanok a Jurgovo pályák felső állomásánál találhatók, a Hotel Rogla és Planja-tól kb. 2 km-re. Az apartmanházban összesen 6 db 2-7 fős apartman foglalható.

A hangulatos és jól felszerelt Jurgovo apartmanok a Jurgovo pályák felső állomásánál találhatók, a Hotel Rogla és Planja-tól kb. 2 km-re. Az apartmanházban összesen 6 db 2-7 fős apartman foglalható. Parkolás: gyűtőparkolóban ingyenes. 

2+1 fős apartmanok: szépen berendezett, kb. 19 m2-es, egy légterű, 11 éves korig pótágyazható apartmanok. Felszereltség: kétágyas szoba, felszerelt konyha, fürdőszoba (zuhanzó, wc), műholdas tv, telefon.

4+3, 3+3 fős apartmanok: szépen berendezett, kb. 41 m2-es, három légterű apartmanok. Felszereltség: két háromágyas szoba, felszerelt konyha, fürdőszoba (zuhanzó, wc), műholdas tv, telefon.

Az ár tartalmazza: bérleti díjat, áram-, víz- és fűtésköltséget, ágyneműhuzatot, törölközőt. 2+1 fős apartman esetén min. létszám 3 fő, 4+3 és 3+3 fős apartman esetén min. 5 fő. Ennél alacsonyabb létszám esetén üres ágy felár fizetendő: 20 € /fő/éj. Helyszínen fizetendő: az üdülőhelyi díj 18 éves kor felett 2,5 €/fő/éj,7-18 éves kor között 1,25 €/fő/éj, 7 éves korig ingyenes. Regisztrációs díj 2 €/fő/tartózkodás. Végtakarítás: 2+1 fő esetén 32,-€ , 4+3 és 3+3 fő esetén 43 €/bungaló/tartózkodás. Rácsos ágy: 10 €/éj, foglaláskor jelezni kell. Érkezési nap/min. tartózkodás: naponta, min. 2 éj. 1 éjszakás tartózkodás szabad helyek függvényében lehetséges 20% felár ellenében.

GRANDTOURS PLUSSZ
- 30% kedvezmény a Hotel Planja uszodájába
- 20% kedvezmény a Hotel Planja vagy a Hotel Natura Wellness központ szauna részlegébe
- 30% kedvezmény a Zrecei élményfürdőbe
- 10% kedvezmény a 2 vagy annál több napos síbérlet árából

- ingyenes síbusz Rogla és Zrece között

Árak időpontok szerint apartmanonként, naponta, önellátással 2023/2024.

Szilveszteri csomag 2023.12.29.-2024.01.02.
- félpanzió
- min. 4 nap/3 éj
- szilveszteri gálavacsora aperitiffel és pezsgővel
- a Hotel Planja uszodájának ingyenes használata
- 20% kedvezmény a Hotel Planja wellnesrészlegében és a Hotel Natura Wellness központjába 
- 30% kedvezmény a Zrecei élményfürdőbe
- A Hotel Natura vendégeinek korlátlan belépés a szálloda szaunavilágába
- 10% kedvezmény a 2 vagy annál több napos síbérlet árából
- ingyenes síbusz Rogla és Zrece között

A részvételi díj az útlemondási biztosítást nem tartalmazza, foglaláskor fakultatívan köthető!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.