Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

JUFA Vulkan Thermen-Resort****

JUFA Vulkan Thermen-Resort****
Celldömölk

A JUFA Hotel Celldömölk fedett és szabadtéri termálmedencével, különböző wellness-szolgáltatásokkal, fitneszközponttal és helyszíni étteremmel várja vendégeit. A szobák síkképernyős, műholdas TV-vel, valamint zuhanyzós fürdőszobával gondoskodnak vendégeik kikapcsolódásáról. Ingyenes vezetékes internet biztosított. A JUFA Hotel Celldömölk medencéi 1.600 m²-es vízfelülettel rendelkeznek, a tágas kertben pedig sportpályák szolgálják a feltöltődést. Darts és biliárdasztal is rendelkezésre áll.

Felszereltség: recepció, internet, játszótér

Parkolás: térítés ellenében

BUD64000

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.