Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

HOTEL SONNENHOF***2023/2024

Mönichkirchen
A Mönichkirchen - Mariensee három új négyszemélyes ülőliftjével, kiszélesített pályáival az egyik legjobb határközeli családias síterület. A pályarendszer mindkét irányban átsíelhető, teljes hosszában hóágyúzott, minden tudásszinthez kínál megfelelő lejtőt, a mönichkircheni alsó állomáson síóvoda és sí-játszótér, valamint gyakorlópálya is van. Összesen kb. 14 km-nyi sípálya és 6 felvonó áll a síelők rendelkezésére.

Fekvése: közvetlenül a síiskola és a gyereklift mellett, csupán 200 m-re a Sonnenbahn felvonótól található ez a családi vezetés alatt álló kis hotel. felszereltsége: recepció, étterem, napozóterasz. Sport / szórakozás: infrakabin, szauna, pihenőszoba, játszószoba, sícipőszárító, ingyenes WIFI áll a vendégek rendelkezésére. Parkolás: a ház előtt ingyenesen.

Szobák: 12 komfortosan berendezett szoba, részben új berendezéssel, tusoló/WC, telefon, Sat-tv (magyar TV adással), széf, hajszárító és 10 szobához terasz tartozik. A szobák 2 fő részére pótágyazhatók. Étkezés: bőséges büféreggeli és 3 fogásos, menüs vacsora salátabárral. Igény esetén vegetáriánus menü is kérhető. Gyermek és pótágykedvezmény: két teljes árat fizető mellett pótágyon 3 éves kor alatt ingyenes (a bébiételért fizetni kell), 3-6 éves kor között 50 %, 6-14 éves kor között  30 % kedvezmény. Üdülőhelyi díj: 14 éves kortól 2,90 €. Háziállat: megengedett, foglaláskor jelezni kell, 10 € / tartozkodás (kb. 4.800 HUF)*. Rácsos gyerekágy: lekérésre, 12 € / tartozkodásÉrkezési nap, min. tartózkodás: 1 éjszaka tartózkodás külön lekérésre!

 

GRANDTOURS PLUSSZ
7=6, 7 éjszakát üdül, 6 éjszakát fizet az egész szezonban

4 éjszakás kedvezményes ajánlatok
vasárnaptól csütörtökig vagy hétfőtől péntekig 4 éjszaka 231 € 2023.12.10.-22, 2024.01.07.-26., 2024.02.25.-03.15. között
 

Árak időpontok szerint személyenként naponta, félpanzióval

A fenti részvételi díjak nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást, mely foglaláskor fakultatívan megköthető.

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.