Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Hunguest Hotel Répce Gold****

Hunguest Hotel Répce Gold****

Fekvése: A Hunguest Hotel Répce Gold szálloda Bükfürdőn, a Hunguest Hotel Répce szállodaépülettel együtt, közös üzemeltetésben működik. A két épület között szép park terül el, benne grillkert, napozóterasz. A Hunguest Hotel Répce Gold és a fürdő közvetlenül szomszédok, fűthető folyosó köti össze a szállodát és a gyógy- és strandfürdőt, így vendégeink fürdőköntösben közlekedhetnek a két épület között.

Szobák:

  • DZX1 típusú szoba 18 m2 2-3 fő részére
  • SUX 1 típusú szoba 105 m2, 2 légtér
  • EZX1 típusú szoba 18 m2 1-2 fő részére
  • DZZ1 bestprice szoba 18 m2
  • FZX1 családi szoba 50 m2
  • DSX1 típusú szoba 18 m2 

Étkezés: büféreggali és vacsora, ebéd a'la carte menüválasztás

Felszereltség: recepció, lift, napozóterasz, közöségi helyiség tv-vel, medence, szauna, gőzfürdő, játszóház, játszótér, törölköző, szuvenír üzlet, fodrász, internet a szálláoda teljes területén,

Háziállat nem megengedett

Parkolás: ingyenes

Helyszíne fizetendő: idegenforgalmi adó

Sportolási lehtőség: Golfozási lehetőség térítés ellenében, Tenisz, Aerobic, Aquafitness, röplabda

 

BUD31064

 

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.