Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Hotel Quadrifoglio***+ 2023/2024

Pinzolo
Pinzolo síparadicsoma Olaszország kiemelkedő síközpontjához, a Madonna di Campiglio-hoz szorosan köthető. A településről indul a kabinos felvonó, amellyel feljuthatunk a pályákhoz és a további liftekhez. A felvonók egészen 2100 méterig szállítják a sízőket. A snowboardosok számára újonnan kialakított parkban félcső, ugratók és korlátok várják a vendégeket. A sífutóknak 15 kilométernyi karbantartott pálya áll rendelkezésére, de további kilométereket is megtehetnek a szabad területen. A pályából 3 kilométernyit éjszaka is kivilágítanak.

Fekvése: a szállás 30 szobával rendelkezik, a sífelvonótól 300 m-re. Felszereltég: lift, konferenciaterem, bár, térítés ellenében kozmetika. Parkolás: ingyenes.

Szobák: 30 szoba, melyek mindegyike fürdőszobával  és WC-vel, internettel, telefonnal felszerelt. Ellátás: reggeli. Gyermek és – pótágykedvezmények: pontos árakról kérjük érdeklődjön irodánknál. Háziállat: kutya és macska térítés ellenében, foglaláskor jelezeni kell. Helyszínen fizetendő: az üdülőhelyi díj. Érkezési nap / min. tartózkodás: minimum tartózkodás a foglalási rendszer szerint. BZO00160

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.